Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát, én meg azt nem értettem soha, miért nem képesek egyesek szövegrészeket, vagy legalább egy teljes mondatot értelmezni.
Külön írtam, hogy miért, és mikor érdemes használni az említett beállításokat, azt meg "még különebb", hogy ne adjunk meg irdatlan magas értéket. Ha elolvasod a cikket figyelmesen, bizonyára megtalálod.
Én is rühellem a god módot, de még jobban rühellem a csaló játékokat, amelyekben a programozók azt akarják bebizonyítani, hogy ők milyen faszagyerekek, a játékos meg béna. A víziszörny pont ilyen (nem ügyesség kell hozzá, hanem mázli, de meg is nézheted az ellenségek beállításainál), a végén viszont a T-Rexet meg le lehet nyomni. A Blacksite-ban sem zavart, amikor megnyekkentem a főellenségtől, szépen nekiálltam újra és újra, mert az reális volt, és én bénáztam el (elolvashatod).
A sebességről is írtam, hogy a játék beállítása irreális, mert a futás szinte csak séta normál szinten, az 500-as értékkel reális. Éppen elég FPS-szel játszottam, meg magam is futok minden nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest