- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MJ12
csendes tag
szép, hát ennek biztos nem lesz baja ha leejted-hozzáváod a falhoz

mondjuk nekem nem kell ilyen extrém laptop
az ul80jt böven megfelelne -
rizso
veterán
Ez tényleg nem gyenge
Vajon mekkora hajítást bírna ki?
Az én kis asus n61vn laposom szerintem a fél méteres zuhanást sem díjazná, mondjuk nem is arra tervezték... -
venember83
nagyúr
-
richpublic
tag
bazz ezzel ölni lehet XD oda csapsz valakinek az ott össze esik
brutális gép GG! 
-
rakenroll
csendes tag
a ruggedized kovetkezetesen valami masnak van irva
-
hcl
titán
Sok gyártó van, akik a köztudatban nem tartoznak valahova, vagy nem is hallottál róluk, mert nem SOHO cuccokat csinálnak... Pl. a Quantum Data mit gyárt? Videojel-generátorokat... De olyanokat, hogy több százezerbe kerül egy...
-
Rover623
félisten
Szép, örvendetes és dícséretes dolog, hogy a PH!-s tesztek metodikája jól kidolgozott...egységes elvek alapján végzett tesztek, jól követhető és összehasonlítható írások...

Az LCD bekalibrálásánál viszont ebben az esetben erősen felröhögtem...úgy látszik, túl sok ideje van még mindig a cikkíróknak...de Rudinak mindenképp...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Érdekes, hogy pont a Panasonic gyárt ilyet, pedig ők nem is tartoznak a csúcsnotikészítők közé.
-
hcl
titán
Azonnal kéne egy ilyen

Egyrészt marha jól néz ki, másrészt meg valszeg tényleg bírja a dolgokat
-
Phoenix
csendes tag
Azért egy rendes, mondjuk 9mm-es lövedéket igen minimális eséllyel állít meg egy 2.5"-os merevlemez (különösképpen ha teljesköpenyes), úgyhogy senki ne próbálja ki otthon

-
rudi
nagyúr
-
dokesz007
aktív tag
Maga a páncélzat számomra vonzó, de maga a gép tudása igen-igen kevés...
Az még megértem, h a páncélzat kemény extra költség, de ha a w500-om kibírja, h a 130kg-al rálépjek, akkor nekem az elég.Ha teszem azt, azt tudná amit a w500-am akkor már megérné az felárat, és akkor igen cool cucc lenne....
-
Aprósólyom
addikt
-
macman507
aktív tag
Hmm először is grat a cikkhez és a szép teszternek!

Engem legjobban az érintőképernyője lepett meg, a többi az végülis érthető, de érintőképernyővel együtt így teljesíteni.. nem semmi!

Nem tudnám kihasználni az előnyeit sajna, maximum ha sokat utazgatnék

De előbb utóbb úgyis eljön az a nap
Viszont, GAMER-eknek nem ajánlott egyáltalán, mert ennyiért kb. core-i 7-es laptopocskát lehet kapni!

-
edward2
addikt
cégben napi rendszerességgel használtam és nagyon jo kis cucc. ára olyan amilyen de bírja is. pl simán olajos kézzel tapicskoltuk

-
Ipse89
tag
Durci gép az biztos
a zsanérját elfogadnám 
(#105) forras2 Amúgy én is ezt csinálom

-
-royalflush-
tag
-
forras2
őstag
Nah, ez már laptop

Nah, gyors kinyomtatok róla 1 képet, azt a párnám alá teszem, hátha valódivá válik, mint ahogy a mesében

-
orbano
félisten
"vagy minimum valami spéci alu ötvözet burkolat und váz...."
ThinkPad rollcage vázzal?
-
-royalflush-
tag
nagyon tetszik a gép.el tudnám képzelni magamnak.amúgy nem értem mért nem lehet a hétköznapi laptopokat is maszívabbra csinálni.mondjuk az én HP-m se rossz de valahol a kettő közt...az lenne az ideális.....
vagy minimum valami spéci alu ötvözet burkolat und váz....
üdv -
Zanik
addikt
Áh, egy strapabíró notit nem így kell tesztelni. Oda kell adni az unokahúgom kislányának, ha fél óra múlva még működik, akkor mindent kibír!

-
D1Rect
félisten
-
Gabboo
tag
"...villám ellen nem véd" - Gondolom atomtámadás ellen sem véd.
Azért nagyon durva a masina, le a kalappal előtte.
-
D1Rect
félisten
-
Napfénysüti
nagyúr
-
F e Z o
veterán
Igazi fesztiválos notebook, jöhetne mellé törésmentes mobilnet is....

-
orbano
félisten
-
D1Rect
félisten
-
mdk01
addikt
-
moli.hu
őstag
Nem szögbeverésre [...] való

-
Vasinger!
nagyúr
Hallottátok azt a történetet róla, hogy egyszer egy ember életet mentett ez a notebook? Egy golyót megállított a merevlemeze. Így megmenekült a pali, aki ezzel védekezett.

-
Aprósólyom
addikt
Valahogy így képzeljük el egy mobil számítógép akkus élettartamát. Nagyon baba! Én is így képzelem el. Egyet sajnálok. A gyártók általában nem így képzelik el.

-
JanR
addikt
Szep ara van, megyek veszek gyorsan kettot, nehogy javuljon a forint es olcsobb legyen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Derek egy noti!
-
blueMerle
veterán
Na ez igen, erre mondják hogy quality support

-
szelidorzo
aktív tag
Előző életemben (munkahely) volt szerencsém használni egyet (kissé combosabb kivitelben) és szinte agyonüthetetlen a gép. Igaz az ára 1,6 milla volt. (szerencsére az eu fizette).
Munkára (nem játékra) kiválóan alkalmas volt, nem kellett félni, hogy megsérül használatközben. Ami pici gondot jelentett, hogy gépkocsiba építve a dokkolóval kissé bizonytalanná vált (érintkezési probléma miatt, pedig a dokkoló is elég érdekes zárral volt megoldva) kislemezes meghajtó, cd író fiókos megoldással cserélhető volt benne.
Képernyő tisztításhoz spéci kendő járt.
Szervíz meg volt oldva rendesen. A vásárolt pár darab mindegyikéből kimaradt a megrendelt kékfog a gyártósoron. Szervízes ember repülőre ült, s jött pótlólag beépíteni sűrű bocsánatkérések közepette. Csúszásgátló terítővel asztal letakar, saját magát leföldeli, spéci szerszámkészlettel gépet szétkapja, műszaki dokumentáció alapján beépíti a kékfogat, csatlakozó vezetékeket rajz alapján vezeti el, minden tömítést újra cserél, s úgy zárja le a dobozát.
(mérnök volt,s nem minimálbéren foglalkoztatott diák)Szóval az árában az ilyen minőségű szervízszolgáltatás is benne foglaltatott.
-
orbano
félisten
-
j0k3r!
őstag
az ara eleg durva... ennyi penzbol inkabb meggondolnam, hogy vegyek egymas utan esetleg 5 laptopot, ha eltorik vagy valami tortenik vele : )) -
D1Rect
félisten
-
JanFe
aktív tag
Nehez terepen elso osztalyu gep. Megeri az arat.
Jo a teszt es szep a tesztelo holgy.Csak igy tovabb

-
whiz
aktív tag
-
D1Rect
félisten
Érdekes cucc, de tényleg speciális alkalmazási területen kell csak.
-
rudi
nagyúr
Azért az idiótaságnak is megvannak a fokai. Az alap, hogy a végén fel kell robbannia, de hogy egy tök véletlen robbanás alapján következtessenek, az vicces. Ami a vizet illeti, éppenazért IP54-es ez a gép, mert a videóban szereplő vízágyút nem bírja ki. Továbbá éppen az ért IP54-es, mert a földbe temetést sem kell kibírnia. Szerintem ezek miatt hatásvadász. Látványos, de realitása a nullához közelít, a végén pedig egy értelmetlen ítélet van.
-
Fryskitt
addikt
Nekem tetszik.
-
CYX
aktív tag
Nem olyan elképesztően újak a Panasonic ToughBook-ok és már filmekben is szerepeltek.
Pl:
Például a Gorilla bácsi[link] című filmben. Vin Diesel egy katonát alakít és neki van egy ilyen laptopja 2005-ben.Nálunk meg a cégnél volt már 2 db ilyen gép is, igaz azok csak CF18-asok voltak. Nekem kimondottan nem tetszett. Rettenetesen rossz volt a billentyűzet, főleg azért mert nagyon rossz helyre kerültek bizonyos billentyűk, meg netbookos méretűek voltak.
Egyébként egyáltalán nem törhetetlen a jószág, a 2 gépből ami itt volt, abból az egyiknek a teteje el volt repedve. Amúgy kocogtatásra buta kongó olcsó műanyagos kopogással válaszolt, de legalább rugalmas volt a burkolat.
-
azbest
félisten
-
New Life
aktív tag
Találó neve van...Sarkkutatóknak ideális
-
GrotESC
aktív tag
Egészen az utolsó oldalig (ott szerepelt a termék ára) tökéletesnek éreztem a gépet kis gyermekek részére. Ez szerintem túlélné őket.
A videós teszt nagyon tetszett. -
Isee
senior tag
-
Alchemist
addikt
-
orbano
félisten
lehet hogy magas az áruk, de az első tönkrement thinkpad x200-as pótlásánál behozza az árát

-
orbano
félisten
-
slyie
csendes tag
Remek teszt, köszi.
-
Megaglobal
csendes tag
A berendezés forgalmazójának a képviselője vagyok. Olvasva látom a véleményeket, hogy a cikkben publikált listaár elég magas. Időközben megérkezett az új (februári) gyártói árlista, amiben az ár csökkent kb. 150e Ft-al. Bár a nagyságrend így is maradt...
A termékcsaládban vannak olyan termékek amelyek már nettó 500e Ft-tól is elérhetők, igaz az a tesztben bemutatott masinához képest néhány jellemzőben elmaradnak, viszont azok is figyelmreméltóak.Megaglobal Kft.
www.megaglobal.hu -
rudi
nagyúr
-
ABee
tag
Na ez már tablet a javából...

És még üzletnek sem rossz. Becsomagolsz pár kifutó alkatrészt egy "páncéldobozba" és eladhatod 13x-os áron
-
Napfénysüti
nagyúr
Remek gép ez már tényleg sokmindent kibír. De ahogy sokan mások is mondták az SSD-t szerintem is elbírná. Mondjuk aki meg tudja venni annak az már nem is tétel bele.

-
orbano
félisten
a stílus egy ókori görög íróeszköz, és így írják magyarul helyesen, mint az angol stylus szó magyar megfelelőjét. ált. isk. tananyag.
Gdfath3r: ha valamit nem tudsz biztosan, inkább ne beszélj butaságokat, ez egy teljesen helyes szóhasználat (no offense
) -
Gdfath3r
tag
Nem találtak megfelelöbb szót, igy ezt könnyebb használni, mint például "limitált kiadás=limited edition" ahogy mostanság divatos.

-
atike
nagyúr
Áááállat!

-
tetrix
tag
tudja valaki hogy ez mikori kiadás; mert nekem úgy sejlik ez legalább 3 éve létezik már?
-
Alchemist
addikt
Ja és tudnék egy igazán hiteles tesztet... otthagyni pár napra ovisok között, hadd játsszanak vele...

-
Alchemist
addikt
Klassz gép, a súlya is egész baráti... az ára meg olyan, mint amilyennek lennie kell

...de akkor már inkább SSD-vel. -
Pulsar
veterán
jó ócsó...
nálunk dell-ből olt hasonló nem rég, de nem gondoltam volna, hogy ennyire horror az ára! 
-
SWiNEBoY
tag
Ha valaki meg zavar a közel-keleten PH nézegetés közben, egyszerűen csak hozzávágod a készüléket!
-
nbg
senior tag
-
Z_A_P
addikt
-
Borgi
aktív tag
hi
jó kis vas, és jól is jön ha ipari területen ügyködik a user
mi régebbi tipusokat használunk és nincs sok gond velük, kb a tapipad használhatósága romlik idővel.üdv,
Borgi -
blueMerle
veterán
Ahogy elöttem is említették, SSD nélkül ez bizony egy félkarú óriás, ellenben ez a hiányosság ugye pótolható.
-
bjay
csendes tag
asszem, ebben a notiban "gyárilag" van a Hummer életérzés

-
stratova
veterán
-
- = Zk = -
félisten
Pls video linket vki.

-
RandomGosu
senior tag
önvédelmi eszközként is bevezethető

-
WD40
aktív tag
Meggyőző, de az érintőpanel és a forgatható kijelző egy ilyen készüléknél furcsának hatnak. Véletlenül nincs lezárva, könnyebben letörik...
-
törölt tag
azé pár filmben már lehetett látni hasonlókat... ugye nem baj ha nem mondok címeket, de emléxem hogy láttam már hasonlót, sót háton is láttam már lót

jah és még csak annyit, hogy
"a merevlemez akár 90 cm magasról való esést is sértetlenül átvészel"
ez nekik valami csúcstechnológia? anno az 540-es (MB
) vinyómat leejtettem szerintem magasabbról és semmi baja nem lett 
-
mv
aktív tag
Az első gondolatom az volt, hogy olyan, mint egy szendvicssütő.

Komolyra fordítva, nem mindennapi gép, nem mindennapi feladatokra. Érdekes munkája lehet annak, aki ilyen gépet visz magával.
A cikkíróval egyetértve a merevlemezt tartom a gép gyenge pontjának. Egy milla feletti árért beleférne egy SSD.
A csinos tesztelő kollegina is az újítások részét képezi?

-
SWiNEBoY
tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Na ez már atombiztos egy notebook.

De egyelőre megelégszem a mezei business-rugged notimmal.

-
^Clown
addikt
Nagyon csúcs a gép, viszont miért HDD-t tesznek bele? Ha valahol, hát itt bizony kell SSD-t használni.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Vaskos.

De tényleg egy ssd belekerülhetne a rendszerbe...
-
Z_A_P
addikt
Egy ilyen "strapabiro" gepbe nem ertem hogy kerulhet HDD?

Mert kizart dolog hogy ne az legyen az elso dolog ami megserul idovel. SSD nelkul nem szabadna senkinem sem megvenni -
huszar90
aktív tag
Hihetetlen de tetszik, pedig nem használok notebookot extrém körülmények között

-
stevve
veterán
-
commanDOS
senior tag
Nem semmi masina az már biztos. Szeretem a letisztult, elegáns dizájnt, de ez a brutális, kompromisszummentes funkcionalitás lenyűgöz. Nem én vagyok a célközönség, de biztos vagyok benne, hogy akinek ilyenre van szüksége, annál maximálisan megállja a helyét ez féltéglába integrált laptop. Viszont az ára tényleg nagyon durva, ennyiért pár éves használt autót lehet venni

-
Kriza
őstag
Ilyen cuccal tolta a néger fickó a Jerichóban, nem?
Azbeszt... most nézem csak az árát!
-
mdk01
addikt
A robusztussága nem tudom miért negatívum. Sztem ennél a kategóriánál kötelező, amúgy hogyan, lenne strapabíró?
A múltkor apám lakoccolta az ajtótokot vele és kilazult az akkumlátor. Nem tudták miért nem indul mire rájöttek aku ki, aku be. Na mindegy nincs tökéletes gép.
Az ára meg egyáltalán nem meglepő. A speciális notik simán 1 milla és afölötte mozognak lásd egy izmosabb lenovo W700 is közelebb van a 1,5millához mint ez.3órás aksi idő se tudom miért olyan WOW max teljesítményen egy ekkora gépnél. Kis kijelző, kis proci, venti nélkül.
A 12óra az nem rossz de abba a 12órába valszeg csak nézik a gépet.Üdv.
-
14adam
addikt
Jó volt látni egy videos tesztet mint pl a mobilarénánál,öröm volt olvasni,és az aksi ideje se semmi.Köszönöm

-
rudi
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
Telóm egyik böngészöje sem jelenítí meg a videót. :S

-
- = Zk = -
félisten
-
jozsi
tag
Azért látom a leejtős tesztnél 90 cm magasságból nem mertétek a betonra ejteni
Én megcsináltam 50 cm-ről a háttérvilágítás be is krepált
Lehet ennek ellenére veszünk pár db.-ot a céghez, mert leszámítva ezt a kis malőrt a piacon kapható egyik legjobb termék ebben a kategóriában, de sajnos emiatt meg is kérik az árát. -
aram01
nagyúr
nagyon durva
-
sz.mich
tag
Nagyon komoly gép. Nem is aggódnék, ha a lurkók nyüstölnék.

-
03061981
tag
Na ezt az akksi időt kéne teljesíteni minden notinak!

-
Archer
őstag
Az ötlet nem újkeletű, ha jól tudom először a Sivatagi Viharban használtak ilyen,csak Paravant (ma DRS Technologies) gyártmányú strapa gépeket. Ennek ellenére nagyon meggyőző a gép. Az ára annyi amennyi, az ilyen speciális feladatokra gyártott gépeknek mindig is megkérték az árát de aki tényleg használja és segítségére van annak megéri az árát.
-
Simi2000
tag
Az egészben a videos-teszt volt a legjobb

-
stevve
veterán
-
KilgoreTrout
senior tag
A stylus-t tényleg stílusnak hívják magyarul vagy ez csak egy pH-s nyelvújítás?

-
monsta007
tag
Nemkicsit durva gép
Ha esetleg lenne valakinek egy felesleges darabja, szívesen tesztelgetném kicsit (kalapács, légkalapács és barátai, esetleg egy atombomba)

-
Geri9159
tag
Remek masina, ha véletlen a déli sarkra mennék expedícióra egy ilyet vinnék magammal

Lassan lehetne itt a PH!-n egy szépség versenyt indítani
-
proci985
MODERÁTOR
na ennek nem reped meg a kávája fél év után, az is fix...
majd 3 órás üzemidő terhelten, durva.
-
AXisBOLD
addikt
Ki ez a helyes és segítőkész leányzó?

-
gamerkiller
senior tag
Ki a lányka aki stresszeli a gépet?

-
csaabz
őstag
Nem semmi az akksi idotartama...

-
.mf
veterán
A bootolás nem a proci függvénye, sokkal inkább a merevlemezé és a szoftveré.
Durva gép, viszont annak ellenére, hogy a cikk alapján úgy tűnne, nem mai darab -- ezért is a kis HDD.
Pár elírás maradt benne, pl. összegzésben akkomulátor, 2.-3. oldal táján gondolom a gép automatikusan átírta a stylust stílusra, stb.
-
rup1u5
nagyúr
Még több videótesztet követelek ezzel a gyönyörű teszterrel!

-
iSonic
addikt
Nem semmi a gép és gratula a cikkhez

-
Tikakukac
titán
Remek teszt!
Faterom lassan 1 éve használja pont ezt a típust, nagyon jól teljesít, gyakorlatilag megölhetetlen. Kapott már mindent amit el lehet képzelni és szinte zsír újonnan néz ki, amikor tiszta legalábbis
Nekem egyedüli bajom a tapipad volt, valahogy a dv5-ösöm után nehézkesen esett "ujjra" a mozgatás, bár mentségére legyen mondva hogy ezen kívül nekemis bejött, apámnak mint 3. munkatárs tényleg tökéletes 
-
Robi BALBOA
őstag
Elfogadnám jó kis masina és nekem tuti el kelne egy ilyen darab, mert szokásom leejteni mindent főleg ha az drága és törékeny.
Amúgy minden tiszteletem a kedves tesztelő hölgyé, nem tudom de szerintem egy PH-s szépség versenyt igazán illene rendezni.
-
bobalazs
nagyúr
Mondjuk kaliforniába nem egyszerű kis tűzöltások vannak.
Jól néz ki.
Mondjuk ha én ugranék rá nem biztos hogy kibírná...
-
Hebry
senior tag
Nem kéne, nem tudnám kihasználni.
Tényleg azoknak jó, akiknek a munkakörülményei megkívánják. -
Pacák
senior tag
Lelki szemeimmel már látom, hogy a majdan elkészülő következő AVP filmben egy tiszt pont egy ilyenre kéri le a műholdas helyzetképet.
Ha később nagyon eldurvul a helyzet, akkor szintén a Toughbook -ot használja fel:
A. Egy Alien here savas vére ellen fedezéknek.
B. Egy Predator csuklópenge döfésének hárítására.A reklámötletért szemrebbenés nélkül elfogadok nagyobb összegeket a bankszámlámra.

-
stevve
veterán
Kemény. Szó szerint. Egyetlen bajom az 1.2 GHz-es CPU. Mire a nehéz terepen bebootol, vége mondjuk egy katasztrófának.

Mennyi ideig bootolt a fagyasztó után?
-
Móci
addikt
Az ára valóban nem semmi, de ahova ez kell, oda ez kell, mese nincs.
Nem is tudtam, hogy ilyen csinos tesztelőhölgy is van a PH csapatában!

-
rayoliviero
veterán
Tényleg szép ára van...
-
zdanee
őstag
Meg lenne par otletem. Mivel a suly nem szamit, a toltot lehetne integralni a gephazba. Valamint nem XP-vel kene adni, ugyanis elobb szunik meg a support, minthogy lejar a gepre a gari

-
hardverarc
csendes tag
rá akasztod a válladra,körbepörögsz, mindenki meghal 3méteres sugárban
amúgy elfogadnám 
-
robotjatek
tag
"tűzoltásnál többre van szükség a törékeny laptopoknál"
Mondjuk szerintem tűzoltásnál poroltóra lenne szükség, nem notebookra
-
plus44
veterán
Mint egy tömegfegyver. Szép nagy.

-
modern
aktív tag
Szép ára van

-
LackoMester
addikt
Jó kis noti,annak aki kihasználja extra képességeit.Nemtudom bizonyára ezek az emberkék elég kevesen vannak.Már az elején gondoltam,h.az ára nagyon durva lesz
de,h.ennyire 
-
CsiguszMaxim
senior tag
Javítsatok ki mivel nem vagyok egyáltalán nagy notebook-os de szerintem max terheléssel a 192 perc nagyon derék.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vajon mekkora hajítást bírna ki?
Az én kis asus n61vn laposom szerintem a fél méteres zuhanást sem díjazná, mondjuk nem is arra tervezték...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elég komoly. Lehet olcsóbb venni egy csomó használt winyót, kiaggatni magunkra, mint hogy vennénk egy golyóálló mellényt.