- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi #20 üzenetére
Célszoftver az más tészta, de tartalomfogyasztáshoz minden platformra megvannak az általános szoftverek. Winen hol van az alkalmazásbolt, ahonnan ezeket telepíthetem? A többi nyavajájával mi a szitu? Emlékszem, hogy XP -nél volt Java -vadászat, a net.framework különböző verzióinak felszenvedése, a vírusírtók nyűgjeiről nem is beszélve. Gyűlöltem az egész hercehurcát, gyötrelem volt minden használatnál megküzdeni a függőségek üzeneteivel, nyavajáival. Persze, minden problémát többféleképpen is meg lehet közelíteni. Sztem a mobil életmódhoz alap a mobilnet. Én ebből indultam ki, és ezért van flottás, korlátlan netem. Ha net van, akkor minden van.
Havi 5800Ft társkártyával, így az otthoni net is letudva. Belföldön nem kell tárat sem hurcolnom, mert az otthoni NAS -ról bármilyen adatomat elérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest