Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• harry

veterán

válasz TompapaTM #46 üzenetére

"A táplálkozással foglalkozó szakértők ajánlása szerint figyelembe kell venni az optimális vitaminadagolás ajánlásait. A multivitamin tabletták rendszeres fogyasztása önmagában nem segít, ha az étkezés nem változatos, és szegény a zöldség - és gyümölcsfélékben."

Épp ezt írtam én is. Szerinted ha egy orvosok és szakértők által összeállított vitamin tabláttát eszek (amire a szervezetemnek szüksége van) mégis mi bajom lehet? Ha valahogy mégis túl sokat vinnék be, akkor amire nincs szükségem az nem szívódik fel és kiürül a szervezetből. Hány embert láttál meghalni vitamintúladagolásban?
    Gyümölcs, zöldség - persze a természetes forrás az igazi, de anyagilag nem éppen legjobb: hány féle gyümölcsöt kéne fogyasztani és milyen mennyiségben? Hol tároljam ezt a halom cuccot? + a sok tápszer, vegyszerek, szennyezettség, stb. Nem értem mi a probléma csak azzal, hogy megkaphatunk valamit sűrített, koncetrált formában, ami lehet akár por vagy kapszula, tabletta is. Ilyen alapon dobjuk ki az összes leveskockát, teaport, stb.

Új hozzászólás Aktív témák