- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
szemétégető #103 üzenetére
Nem te vagy a fekete bárány, hanem én. Te értesz hozzá, én nem. Neked van tapasztalatod, nekem nincs. Neked van (?) szakképesítésed, nekem nincs. Mindezeken túl úgy látom, te tökéletes következtetésekre tudsz jutni még az ország ügyeivel kapcsolatban is - mindezt egy kályhából, amit nem szakember épített.
Egy kérdésem van még hozzád: töröltessem a cikket? Ha igen a válaszod, akkor azonnal kérem a törlést.
-
válasz
Regebben, mikor beirtam egy tapos blogba (az volt a cime, hogy tap elinditasa vezetek osszerintesevel, vagy valami hasonlo), hogy legalabb ird oda, hogy eletveszelyes is lehet es bele is dogolhetsz, meg majdnem en voltam a gyoker, hogy szetoffolom a topikot. Az volt a valasz, hogy ott csak 12 es 5 volt van. Aha, mert az aztan tuti, hogy ott ha nekiallsz vezetekeket szikraztatni nem fog szajonvagni a 220...
A legtobbje bele sem gondol abba, hogy ez nem jatek.
-
vtechun
veterán
válasz
Jó az ilyen cikk, hogy ötletet adjon. Aztán az ember keressen egy megbízható szakembert, aki megépíti neki. Csak a szakemberek közt is nagyon sok a tisztességtelen.. ezért bátorkodik sok ember inkább maga megoldani a dolgokat...
-
Crystalheart
őstag
válasz
Én mindenesetre nem kezdenék kályhaépítésbe, míg a megfelelő szakkönyveket át nem tanulmányoztam. A net azért nem alkalmas erre...
(Ha nálunk megváltozik az áramlás iránya, akkor durván befüstöl a sparhelt.
Épített kályhánál milyen veszélyei lehetnek?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kutya topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Hobby elektronika
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest