Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #113 üzenetére
Szepen kitertel ... Egyik hozzaszolasodban betegagyuzol (marmint aki erre a palyara lep nokent ), majd letagadod "Nem tarom annak őket, de látom hogy a szövegértelmezéssel még akadnak gondjaid."
Sajnos nem lehet maskepp ertelmezni a betegagyuzast, mint ha azt mondtad volna, devians.
Azt irod, alaptalan a sirankozasom, mikozben sajat boromon ereztem, hogy tobbet kell letennem az asztalra, mintha ferfi lettem volna. Tobbet kellett bizonyitanom, hogy alkalmas vagyok, de mivel megis csak lehettem az ami szeretnek, ezert jobb ha befogom a szam, nincs itt semmi diszkriminacio. Nem ertem, hogy nem latod a kettos mercet, na mindegy.
Loncsi: volt munkam, csak a sejhajnyalas sosem volt az erossegem. Amint hagytak kibontakozni (munkahelyet valtottam ), valtozott a helyzet. Nem fura kisse?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Premier előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest