- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
http://bkvfigyelo.blog.hu/2010/01/15/seta_a_buszsavban [link]
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Realradical #175 üzenetére
Én nem vitázom, pontosítok: az ellen hadakozom, hogy valaki csak úgy kijelenthesse, nem elég, hogy sztrájkol, még fizetést is kap.
Nem kap - mondom én. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Realradical #170 üzenetére
Ha jól tudod, a szakszervezettől kap-hat pénzt, de azért meg ő fizet szakszervezeti tagsági díjat. Fizetést semmiképpen sem kap!
-
localhost
Közösségépítő
"Ez azért elég tág fogalom. És értelmezés ill. munkaszerződés kérdése csupán."
=> Ehhez tipikusan nem elég, hogy a főnököd azt mondja, hogy "nem dolgoztál"...
Fegyelmi tárgyalás, jegyzőkönyvezve, tanúk meghallgatásával és a Te meghallgatásoddal, ahol előadhatod a védekezésedet és felmentő körülményeket.... stb."
Ha nem így zajlik szinte biztosan megnyernéd a munkaügyi pert!BITBOYS : "bezzeg még is itt lógsz "
Nem gond - én vagyok ráállítva Dany-ra, én logolom a tevékenységét -
localhost
Közösségépítő
"Meg ha jól tudom van azonnali felmondás is, amikor mégcsak indokolni se kell, hogy miért..." <<< tévedés ilyen lényegében nincs! Mindjárt megkeresem a linket....
A rendkívüli felmondás egy egyoldalú, írásbeli és indokolt jognyilatkozat, amely a munkaviszonyt – függetlenül attól, hogy jogellenes vagy jogszerű – azonnali hatállyal megszünteti.
A rendkívüli felmondás jogával mind a munkavállaló, mind a munkáltató csak különösen indokolt esetben élhet, akkor, ha a másik fél a munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét szándékosan vagy súlyos gondatlansággal jelentős mértékben megszegi, vagy egyébként olyan magatartást tanúsít, amely a munkaviszony fenntartását lehetetlenné teszi.
A rendkívüli felmondás jogát az ennek alapjául szolgáló okról való tudomásszerzéstől számított tizenöt napon belül, legfeljebb azonban az ok bekövetkeztétől számított egy éven belül, bűncselekmény elkövetése esetén a büntethetőség elévüléséig lehet gyakorolni.
Rendkívüli felmondási ok munkáltatói részről pl. ha a munkavállaló szándékosan kárt okoz a munkáltatónak; munkavégzési kötelezettségének nem tesz eleget; munkára képes állapotát nem őrzi meg, ittasan jelenik meg a munkahelyen; a munkavállaló jelentős mértékben, ismételten elkésik stb.
Rendkívüli felmondási ok munkavállalói részről pl. ha a munkáltató egyoldalúan módosítja a munkaszerződést; hosszabb ideig nem fizet munkabért a munkavállalónak; nem biztosítja az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeit stb.
-
localhost
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A mai napon írtam már erről. Az a bejegyzés talán nem is sajnálatos módon eltávozott az örök bitmezőkre; ennek így...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest