Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
Ugyanezt látom én is, jönnek sorba a bejelentések de sehol a ryzen 4000-es mobil széria ...
Ahol meg van ott kap max egy 2060-at , nem ám egy 2080-at .....
Szépen működik még mindig az inteles gépezet a háttérben mint anno az OEM-eknél csak most legalább adnak a látszatra.
(#2) SidCorky
Valami nem világos , ha egy gyártó bemutatja az új modelleket akkor az alap hogy a teljes palettát láthatóvá teszi az összes választható opcióval .......
vagy már ott tartunk hogy vannak külön Inteles meg AMD-s laptopok?!
Ezek szerint akkor jogosan várhatjuk hogy ha lecsengettek az "inteles laposok" bejelentése azok után jönnek az AMD-sek is? Mert efelől kétségeim vannak. -
Yany
addikt
Lol, azért jöttem be a fórumba, hogy pontosan ugyanezt kérdezzem.
Acer, Razer, Giga, MSI... sehol egyetlen egy Ryzen 4000. WTF? Ráadásul már napokkal ezelőtt bejelentették a Renoir-t, de a ph-n egy mondat sincs a debütről.https://www.amd.com/en/products/ryzen-processors-laptop
szerk.: SidCorky, a hír nem beszél arról, hogy az MSI egyfajta Intel-bejelentés okán mutatná be a portfoliót. A fenti kérdés így pláne megáll: AMD debütről önmagában sem esik szó, nemhogy notikról egy hasonló felsorolás. Nem kell a gyártóknak a Renoir? Az AMD egyik (ha nem A) legdrámaibb pillanatához érkeztünk, amikor mobil szegmensben szorongatja meg/győzi le a nagy kéket, ehhez képest méltatlan, amit látok. Tényleg nem értem. Nem azért, mert most AMD desktopom van, nem azért, mert bármi bajom lenne az Intellel, de valamni nem klappol nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest