- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radeondash
csendes tag
Elvileg külsőre minden rendeltetés szerűen működik, 2 sor led van rajta amivel a frekvenciát lehet változtatni, szépen világítanak, lehet őket léptetni és olyankor látszik is a vevőn, hogy a beállított tartományban van a jel.
Köszönöm a tippet, bánatom továbbítottam oda is.
Amúgy ebben az egész hobbiban a kínai csomagokra való várás a legnehezebb
-
SpydeR3412
aktív tag
Az EV800at dicsérik....
De itt egy felsorolás, némi véleménnyel, meg a fojtatása.Megcsináltad a whoow-ot?!
-
Ruuwa
tag
Először azt hittem viccelsz, de egyre inkább úgy gondolom két/három gép után már nincs megállás. A másodikhoz már úgyis vesz az ember egy normálisabb távirányítót meg FPV szemcsit, esetleg egy korrektebb 2/4S akkutöltőt, és onnantól már kb bármelyik gép könnyen használatba vehető.
Ha jó leszek, húsvétra lehet meglepem magam egy BETA FPV-s starter kittel.
Eddig úgy volt április végefelé PC-t építek, de lehet drónozással fogom elterelni a figyelmem a RAM és videókártya árakról.Anyám borogass, már látom a végzetem, mély lesz ez a nyúlüreg...
-
helltp
aktív tag
Eachine VR-007 szerintem jó alternatívája a visionplus szemüvegnek.
Jó cikk lett, köszönjük, nem árt ilyen téren az ismeretterjesztés. A betaflightos részhez meg lehetne írni pár sort a kompatibilis FC-k mibenlétéről (beecore, beebrain stb.) azokkal is remek kis gépeket lehet összerakni, és akkor akármilyen távot lehet használni.
-
SpydeR3412
aktív tag
Kimerítő cikk volt.
Amúgy létezik egy nagyobb kategória is, mégpedig a 8020/8520 motorok világa. Amely alapesetben már kültérre való, de mint láthattuk erre alkalmasak a kissebb gépek ugyanúgy.És azért a biztonság kedvéért, az alap whoop csomagot megfejelném még egy vázzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest