- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Vhová írtam keresztanyámról, hogy nem talál melót, a helyzet a szarabbnál is szarabb, elvesztette a házát, mindenét...
Karácsony után 1nappal csörgött a telója, mert beadta az életrajzát a helyi nagy élelmiszer hálózathoz. Behívták, megvolt az interjú, a szokásos majd telefonálunk pár nap múlva még voltak aznapra jelentkezők, még aznap! késő este felhívták, megkapta a melót, felvették főnöknekegy nagy-nagy cég, bejelentik!!! több fizuja lesz, mint amit életében látott, kap munkaruhát, kajajegyet, mivel nagy cég, a szabadnapokat megkapja, nem lehet simisumizni... nagyon boldog. Múlt héten kezdett, állítása szerint még nagyon ügyetlen, de számomra tök semmiségeken problémázik, bele fog tanulni. Akkora mázlija volt, hogy ilyen szerintem a világon nincs, aztán meg mégis. Vizsont most nálnuk lakik, van is balhé, mert nagy kiadás egy embert eltartani, nem is birják anyuék, pont kettejükre van elég pénzük és zavarja őket, hogy nem kaptak ígéretet, hogy ha lesz fizu, akkor beszáll keresztanyám a költségekbe. Megbeszélni meg nem merik, senki nem mer szólni a másiknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest