- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
Ezt kerdem. En is bejelentettem az ideiglenes kulfoldre tavozast. Nekem nem vettek el a lakcimkartyam, nem nyultak a lakcimemhez, meglepo , hogy neked ezzel egyutt megszuntettek az allando lakcimed is. Nekem nem.
Mondom. Én kijelentkeztem, majd bejelentettem a külföldre távozást. A németeknél van egy papír amit minden külföldinek meg kell kérni. Ez a szabad költözés jogáról szól. Amíg működött az EU fék Magyarország ellen, addig ezt a papírt egy hiteles fordítású irathoz kötötték, amiben benne van, hogy Magyarországon nincs lakhelyed.
Kotelezo Polg. szolg:
Nem érint, nincs magyar címem.(#54) Viszlát:
Legközelebb olyan bankot keress amelyik (csak) internetes szolgáltatás nyújt. Nekem a Noris banknál van számlám. Letöltöttem a nyomtatványt, kitöltöttem, elpostáztam. A lakcímere jött egy értesítő. A helyi posta azonosított. Mivel a lakcímre megkaptam az értesítőt, elfogták érvényes lakcímnek. (Ha valamihez nagyon kell akkor lehet a városházán igazolást kérni a lakhelyről. Pl. jogosítvány csere.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest