Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz szabi1987XM #114 üzenetére
Nálam a ZUK-nál így néz ki:
fastboot flash recovery -i 0x2b4c recovery.img
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz szabi1987XM #109 üzenetére
Lehet a fastboot parancsba be kell írni a device ID-t is. Akkor bármelyik driver jó lehet.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz szabi1987XM #101 üzenetére
Majd a teszt ha megjelenik egyszer. Sokan azt sem tudják, hogy a világon van ez a kiváló telefon.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz F_Kazarian #96 üzenetére
Nagyvárosokban van 4G B20 nélkül is. Nekem is van Nyíregyházán minden B20-mentes telefonomon.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz F_Kazarian #94 üzenetére
Nagyon jó a támogatás, gyári ROM-mal jön, out of the box megy az OTA, de magyar nyelv a gyáriban nem lesz. Viszont a srácok már dolgoznak a fordításon.
B20 nincs, az elírás, hiába többször írtam nekik, hogy javítsák ki. Sajnos pár weboldal elírta a specifikációkat.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz szabi1987XM #92 üzenetére
Én ünnep után mindig várok egy hetet, mert ilyenkor káosz lesz.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz szabi1987XM #72 üzenetére
A LeEco nagyon jó kis telefon. A közösségi támogatás mögötte elég nagy, a 360-nál ilyen nem lesz sajnos.
Viszont a topikban is láttam, hogy Te egy ügyes srác vagy, feltalálod magad, így szerintem nem lesz gondod egy 360 telefonnal sem.
Nem hiába, aki 87-ben született, csak király lehet.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Ha Szabi megveszi, akkor már többen lesztek itt (2), mint a Zuk Z2 tulajok (1).
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz szabi1987XM #66 üzenetére
Szerintem is inkább ez, mint a Redmi Note 4. A Redmi Pro sem rossz választás ezen az árszinten, de ha az üzemidő fontosabb, akkor ez a legjobb ajánlatt az ársávban.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Nem akarok én senkit megrémiszteni, de benne lehet a pakliban. Én biztos nem vennék Vernee-t. Majd 1-1,5 múlva, ha valóban bizonyítottak. Mert egyelőre csak papíron jók. A kamera pl egy fos rossz fényviszonyok között. Meg érdemes átolvasni a topikját, hogy ki, mibe futott bele.
Lehet, hogy érdemes lenne várnod pár hónapot, hogy mi a helyzet az Apollo lite-tal. Aztán kiderül.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Nincs B20 sajnos. Most kaptam az infot.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Bjorngolf #21 üzenetére
A Vernee-től biztos jobb a support. A 360 egy szoftveróriás. Nem bántásból, de nem értem miért van mindenki elájulva a Vernee miatt. Lehet fél év múlva már sehol sem lesznek. Volt már rá nem egyszer példa, hogy ígéretes telefont ártó jött, aztán hamar el is tűnt. Pl a Mlais.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Persze, de míg van vámmentes szállítás, addig olcsóbb kintről. Félre ne érts, én nem vagyok az EUstock ellen, sőt, örülök neki, hogy segítenek itthon terjedni a kínai telefonoknak.
De a pénztárcámnak sem vagyok az ellensége.
Megnézzük milyen kupont kapok az N4S-re holnap és mennyire jön ki. Most kupon nélkül kb 70k mindennel együtt. Szerintem itt már jobban megéri, mint a Vernee, ha az angol nyelv nem probléma.
Mondjuk pont ez a gond, hogy itthon pontosan az angol miatt nem fog terjedni, míg ki nem jön rá az international ROM.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz nickcreeper #11 üzenetére
SPEmall-ról beszerezhető, lesz hozzá kupon is, de azt inkább majd itt beszéljük tovább. Ez a topik legyen inkább szakmai.
utdetailing.hu
-
-
tibcsi0407
félisten
Kapható, igen. Arról, hogy mit tud, érdemes elolvasni a posztot. Egyelőre ennyi info van róla. Azért azt tegyük hozzá, hogy a Coolpad nem egy Vernee szintű gyártó.
Mármint ezzel nem a Vernee-t akarom bántani, csak itt most egy olyan cégről van szó, aki már tett is le valamit az asztalra és igazoltan jó minőséggel vannak a piacon.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Ha kérdésetek van, akkor tegyétek fel és megpróbálok utánajárni. Magyarul nem tud egyelőre a rendszer sajnos.
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest