Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
visszautasítja a felkínált frissítőt
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
localhost
Közösségépítő
válasz Thunderzolee #12 üzenetére
"twollah nevelője." - ezen most besértődjek, vagy legyek rá büszke ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
veterán
-
zoo8800
veterán
Jó kis levél
De kicsit zizi az az ember, aki a szabadidejét ilyesmi kaliberű panaszlevél írására fordítjarip and tear, until it is done
-
mephi666
nagyúr
az emberi hülyeség határtalan (beköltözésem előtt az előző tulajnál úgy kötötték ki a kábeltévét, hogy nemes egyszerűséggel elnyisszantották a vezetéket... ez az én történetem)
ui: mellesleg nagy szakértelemmel ellenőrizgették, hogy: "van jelszint, jó lesz majd a net mindjárt" azóta sem tudom, hogy milyen jel mehetett a modemig az elvágott vezetéken keresztül... lehet, hogy belerecskáztak az egerek a lépcsőházban a vezetékbe?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
localhost
Közösségépítő
Hát elképzelni én is el tudom! Valóságalapja ide/oda. Ez Urban Legend!
(A szomszédom ismerősének munkatársának unokaöccse látott egyszer egy olyan embert, aki...)
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
j0k3r!
senior tag
kib×szott jo volt
[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
localhost
Közösségépítő
válasz Thunderzolee #1 üzenetére
Szerintem Photoshop, nagyszájú kihaénnem hőzöngős dicsekvés.
SHIT!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Takemoto
csendes tag
Hát ezen jót nevettem! Az a 6 pont nagyon komoly
"Bringázás közben előbukkan belőlem az a lény, aki ebből a bolygóból lett; a vándor, aki este tiszta lélekkel pihenhet meg..."
-
Tetszett
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
félisten
válasz Thunderzolee #1 üzenetére
Ezt végigröhögtem.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
veterán
E-mailban kaptam..
Nem ismertem eddig, bár lehet, h már kering egy-két verziója a neten.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM