Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Javaslom Neked is, h nézd meg a Munka Törvénykönyve azon passzusait, ami a munkaidő kezdetére ill. végére vonatkozik.
Lásd: 117. § (1)
a) munkaidő: a munkavégzésre előírt idő kezdetétől annak befejezéséig tartó időtartam, amibe be kell számítani a munkavégzéshez kapcsolódó előkészítő és befejező tevékenység időtartamát. Eltérő rendelkezés vagy megállapodás hiányában a munkaidőbe a munkaközi szünet időtartama (122. §) - a készenléti jellegű munkakör kivételével - nem számít be;Magyarán a szerszámok előkészítése, elpakolása nem munkaidő előtt ill. után kell, h megtörténjen, (mint ahogy azt sok helyen elvárják), hanem a munkaidő kezdetekor. Az esetleges munkaidő előtti eligazításokat, reggeli tornát, stb. is tessék beleépíteni a munkaidőbe, ha annyira fontosnak tartják.
Majd ha 200e nettót keresek, akkor leszek szíves munkaidő előtt bohóckodni.Majd ezt nyomtasd ki, sokszorosítsd, hívd fel a birkák (mármint a többi dolgozó) figyelmét rá, majd a feletteseidét is.
Én is megtettem, azóta nem kell járnom munkaidő előtti meetingekre. A többi birka az jár továbbra is, de az ő dolguk, ha ennyi eszük van, csak járjanak.
Olyan meg nincsen, h "ha nem tetszik, le lehet számolni...". Ezt a lemezt elő se vegyék. Esetleg egy diktafon (felvevős telefon) nem árt a munkaruha felsőzsebében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest