Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Húú, ez nagyon jóó!
Köszi szépen, hogy megosztottad, nagyon tetszik! -
DeFranco
nagyúr
A turbómagyarokban az a jó, hogy begurulnak mint a golyó, aztán csak annyi a dolgod, hogy nem állsz eléjük, felkenik magukat a falra önállóan is.
(ugyan ez igaz minden nemzet tubójára is)
A videó fenomenális. Örülnék, ha ezt megcsinálnák más nemzetekre is.
Szerintem semmi bántó nincs benne.
-
EczkE
veterán
Anyának nagy kedvence Flatley, most megmutattam neki a videót. A bevonulásnál nem maradt el a várt hatás.
-
Móci
addikt
Jót nevettem rajta!
-
EczkE
veterán
Naaaaaagyon jó!
Még mikor általánosba jártam volt egy ünnepélye a sulinknak ahol minden osztály fellépett. Mi Flatly-t nyomattunk.
Nagyon király volt.
És persze a zene is kiváló.
-
potyautas
tag
besza-behu, amikor befut a sor.
(Nem vagyok benne biztos, hogy ez székely harisnya. Szerintem szlovák viselet)
-
Vakegérke
félisten
A paródia és a gúny között van ám különbség. Parodizálni az értékes alkotásokat, személyeket szokták. Gúnyolni az értéktelent.
A magyar néptánc parodizálható, de nem gúnyolható.Ami pedig azt illeti, én is csípom az íreket. Tuti biztos vagyok benne, hogy jót nevetnek ők is ezen a paródián.
-
GabN73
addikt
Valahogy nem értem....Yútyúbon megy itt a vita h magyar táncot gúnyolnak ki vagy nem..Székely népviselet vagy nem...Szánalmas...
Amúgy csípem az íreket,a sör,a tánc,és a zene miatt
(esetleg egy kis whisky, de a skót maláta finomabb )
-
Vakegérke
félisten
Fú, barátom, ez csúcs! Könnyesre röhögtem magam. Ha van még ilyen, nyomasd csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest