- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CPU-im eddig
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Thrustmaster ≠ Trust!
Sokan keverik.Pedig a Thrustmaster már akkor PC-s kormányokat gyártott, amikor a Logitech még csak egy felkapaszkodó egér beszállító volt. Csak hát a tengerentúlról nem nagyon jöttek át a termékei
Most úgy kerültem ide, hogy 3 év DFGT használat után gondoltam, hogy talán váltanék és beruháznék egy drágább készülékre. Nem mintha bajom lenen a mostanival, ami még mindig nem lóg, és örömmel veszem rajta a D-Padet is (igaz, az élvezhető használathoz alapból kell a pedálba kell a labda, meg a rugó elfordítós tuning)
Fanatec termék egyáltalán nem érdekel, mivel Logitech és Thrustmaster kormányokat használtam és egyikkel sem volt soha gondom, nem vágyok a német precizitás megtapasztalására az ügyfelesekkel
G27 szintén nem kelle a ferde fogazás és a nem központosított kormánykerék miatt (engem zavar, hogy tekerés közben több centit fel-le jobbra-balra kimozog a perec). Kicsivel több gombja van mint a G25-nek, de kinézetre elég kínai, főleg a LED-ekkel.Szó ami szó, maradt piacon elérhető a T500, TRS8 váltóval akciózzák 140 körül. Gondoltam utána olvasok, mert nehezen szoktam váltani, és egyáltalán nem vagyok meggyőzve. Most ez a csavar balhé eszembe juttatja a régi Thrustmaster kormányomat, ott is időnként utána kellett húzni
Nagy probléma még a kormány ház mérete és a felfogatás is. Íróasztalon kellene használni, naponta többször fel/le venni és betenni alá. Szinte kizárt, ahogy látom. Mindezeken felül a telefon csatoló sem bírná sokáig a mozgatást, a cégnél az összes emelgetett telefonban volt már probléma ezzel a plexis vacakkal.Végezetül, azt hiszem, még egy ideig várni kell, hogy kijöjjön egy másik álom készülék!
Addig marad a GT (ennek is jól felment az ára, duplájára), csak egy jó pedálszett lenne mellé.. De ilyen kombót meg szerintem senki nem próbált -
goyo206
senior tag
Így van, ezért is furcsa nekem is ez az árral való elszállás...
A CSR-Elite 45k körül van újonnan, így ha szerencséd van, egy alig használtat talán meg tudsz úgy szerezni, mint ahogy én is! Nekem sem volt rá keretem, de használtan (bár ezúton is köszönet eladómnak, mert használat nyomán nem igazán tudtam felfedezni a "használtnak" titulált pedálon ) hozzájutottam 20-25k körüli áron, már nem emlékszem pontosan, mennyi volt!
Egyébként sajna nem tudom kiről van szó...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
goyo206
senior tag
Úgyszintén, örültem, h. láttam kommentedet!
Én sem próbáltam még, nem volt hozzá szerencsém, saját részre szerintem nem is lesz, mert már én sem aktívkodom annyira sajnos... Még eljön majd az az idő szerintem, de arra nekem is tökéletesen megfelel majd a G27 CSR kombó.
Csak egyszerűen meglep, h. nem igazán csökken az ára, pedig már elég régen piacra került. Ebből gondolom, h. nem véletlen, nem lehet rossz kis cumó, de azért tegyék már kicsit elérhetőbbé! Nem?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
goyo206
senior tag
Halihó "Apa"!
Most egyébként őőszintén: ez ennyire jó (jobb) kormány, h. még egy évesen is 90k? Tehát ennyivel jobb, v. csak ennyivel drágább, mint egy G27? A pedáltól tekintsünk el, ahelyett úgyis egy CSR Elite van, de még együtt is olcsóbb, mint a T500RS![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Interactive Brokers társalgó
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sérült HP Elitebook 2570p laptop (12,5/i5-G3/8GB/320GB/Magyar)
- 13,3" CTO Apple MacBook Pro 2017 két Thunderbolt 3 port, Intel Core i7, 16GB RAM, 512GB SSD!
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad T530 laptop (15,6/i5-g3/4gb/128ssd/akkux)
- MacBook Pro 14" M3 Space Gray 8GB/512GB