- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Köszönöm srácok, nem is gondoltam, hogy ennyien elolvassátok, mert ez egy jóval személyesebb hangvételű bejegyzés, csak meg akartam örökíteni itt is. De jól esik azért, hogy másoknak is tetszik

(#6) kenwood: Ezzel pedig az ég adta világon semmi probléma sincs, nem vagyunk egyformák és szerintem ember még olyat nem alkotott, ami mindenkinek tetszett volna. Van, akinek fontos és élvezetes az irodalom, van, akinek kínszenvedés. De ezt rá lehet húzni szinte bármi másra is az életben. Biztos találnánk olyan dolgot is, ami neked nagy kedvenced, engem meg már távolról is riaszt

-
kenwood
veterán
Sose szerettem az irodalom azon reszet, ami "szep".
Nincs kedvenc koltom, egyforman idegesit az osszes vers, amit a suliban belenk eroszakoltak.
Nekem egy Jokai muben is kinszenvedes volt a tobboldalas tajleiras, mindig azt vartam, hogy legyen mar vege, haladjunk a sztoriban.
Turelmetlen vagyok. -
ktr_lala
csendes tag
Ez most jól esett, köszönöm.
-
Nagyon szép volt

-
The DJ
addikt
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Köszönöm! (A korrekciót is, javítottam).
-
Jack Hunter
tag
Ez de szép.Jó írás!nem akarok kötœzködni,de azt úgy írjuk: sebtében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest