- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem oldom meg szabadidőmben, szabadidőmben gépezek, de a tesiórákon kapok lehetőséget, a tanárral lehet beszélgetni bármiről, tanácsokat ad a gyakorlatok közben, nem vagyunk lekorlátozva egy szerre/sportágra..
Az egyetlen akadály az iskola költségvetése, nagyon kevés jut a testnevelésre, főleg egy műszaki iskolában.
Ehhez képest én tisztelem a tanárok kitartását, hogy mégis próbálkoznak, hiába látják ők is, hogy ez így egyenlőre reménytelen. Aki mozogni akar, az mozog, aki nem akar, az nem fog. -
Wa2x_
veterán
Csak ismételni tudom önmagam:
- van az a fogalom a testnevelésben, hogy differenciálás, ami azt takarja, hogy minden gyerek számára olyan feladatot adjunk, melyet képes megvalósítani vagy számára megfelelő terhelést nyújt és ezek szerint is osztályozzuk. Azaz nem várja el senki egy obes (túlsúlyos) gyerektől, hogy felmásszon a kötélre, legalábbis a tudományos háttérrel (épp ésszel) rendelkező testnevelő tanárok nem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Milyen egy mai testnevelésóra? Milyennek kellene lennie? Ezekre a kérdésekre próbálok meg válaszolni.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest