Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Ennyi pénzért ez vicc ugye? Elég a gifeket, az aljáról készült fotókat és a "tartozékok" listáját megnézni. Enyhén túlárazott.
Helyette vehettél volna egérpadot és a házba hűtést hogy az oldallapot ne kelljen levenni. 25 papír megmaradt volna másra.
Szerk:
Már nem tudom eldönteni, ez most plexis ház?Szerk2:
Ettől lesz "prógémer".
Egyébként nem a mechankius billentyűzeteket méltattam hanem ezt a konkrét példányt. A tesztelő maga is leírta a billentyűzetről:"Ha már magasak a gombok, és mélyre vannak süllyesztve a kapcsolók a kupakokban, akkor igazán adhattak volna a kapcsolóknak nagyobb felületet a kupakok fixen tartására. Stabil gombokkal még nem találkoztam, úgyhogy ez csak elvárás egyelőre.
A Space, Enter és Shift gombok nagy csalódást okoztak. Egyetlenegy kapcsolón szédelegnek a kupakok. Igaz kaptak sínt, de mégiscsak egy felső kategóriás billentyűzetről van szó. Én további, érintkező nélküli kapcsolókkal láttam volna el a nagyobb gombokat. Enter kettő, Shift kettő, Space három kapcsolón futna. Kizárólag a stabilitás végett."
Ez nem számít egy billentyűzetnél? Ellenben ez fontos:
"Az elsővel váltunk gamer módba, mely egyben megváltoztatja az oldalfényt is lilára."Kicsomagoláskor sajnálattal tapasztaltam, hogy megvan ugyan a csatlakozó a plusz áramellátásra, ha szükség van rá, de adapter nem jár hozzá, se plusz kábel."
40 fölött nem fért bele?
Ezért mondom hogy lehúzás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Facebook és Messenger
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Windows 11
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Mobil flották
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest