Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

Ennyi pénzért ez vicc ugye? Elég a gifeket, az aljáról készült fotókat és a "tartozékok" listáját megnézni. Enyhén túlárazott.

Helyette vehettél volna egérpadot és a házba hűtést hogy az oldallapot ne kelljen levenni. 25 papír megmaradt volna másra.

Szerk:
    Már nem tudom eldönteni, ez most plexis ház?

Szerk2:
    Ettől lesz "prógémer".
    Egyébként nem a mechankius billentyűzeteket méltattam hanem ezt a konkrét példányt. A tesztelő maga is leírta a billentyűzetről:

"Ha már magasak a gombok, és mélyre vannak süllyesztve a kapcsolók a kupakokban, akkor igazán adhattak volna a kapcsolóknak nagyobb felületet a kupakok fixen tartására. Stabil gombokkal még nem találkoztam, úgyhogy ez csak elvárás egyelőre.

A Space, Enter és Shift gombok nagy csalódást okoztak. Egyetlenegy kapcsolón szédelegnek a kupakok. Igaz kaptak sínt, de mégiscsak egy felső kategóriás billentyűzetről van szó. Én további, érintkező nélküli kapcsolókkal láttam volna el a nagyobb gombokat. Enter kettő, Shift kettő, Space három kapcsolón futna. Kizárólag a stabilitás végett."

Ez nem számít egy billentyűzetnél? Ellenben ez fontos:
    "Az elsővel váltunk gamer módba, mely egyben megváltoztatja az oldalfényt is lilára.

"Kicsomagoláskor sajnálattal tapasztaltam, hogy megvan ugyan a csatlakozó a plusz áramellátásra, ha szükség van rá, de adapter nem jár hozzá, se plusz kábel."

40 fölött nem fért bele?

Ezért mondom hogy lehúzás!

Új hozzászólás Aktív témák