Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagor
csendes tag
Jó sok itt a marharépa komment.
A cikk szerintem élvezetes volt. És részemről igazat is adok neki szinte mindenben.
Magam is foglalkoztam sokáig ezekkel a tesla szériákkal. Építettem, tuningoltam, de tulajdonképpen csak a vezetékelését és a dobozát cserélgettem - illetve építettem hozzá erősítőket is.Kedvet kaptam. Elő is szedek két membránt. Játszásiból csinálok belőle egy szettet.
Persze azóta én is egy nagyobb vagyont beleöltem hifi rendszerekbe. Jelenleg is van külön stúdiófalam, külön zenére, külön mozira. És van két épített antik darab is, ami ugyan kültérre lett tervezve, a zárt nappaliban rendesen odaken. Nem jobb mint pl a Bose szett, de nem rosszabb annál - kicsit más világ.
Szóval a cikkért köszönet. És a szemellenzősök érték ami a cikkben le van írva... Azért jártak nyelvtan órákra is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tökéletes, de akik nem tudnak milliókért „Hi-Fi”-t vásárolni, mit veszíthetnek? (Véleménycikk!)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest