Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
NA ez szép...
Akkor ennek jó lenne utánajárni, mert linux + XBMC-vel én is csak szívok...
Nekem is egy ion van csatasorban, és van amikor a killa sample-t tökéletesen játsza, egy 13G-s apocalyptonál meg pl. 15-20 sec alatt 100 eldobott frame.
Próbáltam játszani a page flipping-el és egyebekkel a vga driverben, van mikor jó, van mikor nem
Ja és a compiz ezeknél a gépeknél ha XBMC-t használsz akkor szigorúan kikapcsolandó!Ma kipróbálom az XBMCfreak féle livecd-t ha lesz időm, az elméletileg full ION optimized verza.
-
Nem, úgy még nem... azt mondod, az lehet? A kérdés inkább az talán, hogy az ION hogy és mennyi memóriát kap. 256 MB 1080p-hez nem minden esetben elég! Plusz lényeges lehet, hogy 667 DDR2 vagy 800 DDR2 vagy esetleg DDR3 memória van-e mellé.
A VGA-k esetében a tapasztalat azt mutatja, hogy 64 bites GDDR2-vel még éppen jó az esetek nagy hányadában (bár én nem ajánlok már ilyet senkinek), ha van legalább 350 MB, de ugyanúgy 64 bites GDDR3 mellett már egyáltalán nincs probléma. Persze ez a diszkrét VGA-kra érvényes, IGP-knél lehet más a helyzet.
-
duffbeer
őstag
Memória sávszélesség? Azt erősen kétlem, hogy azért akadna (bár nem ismerem a problémád részleteit). A Memória sávszélessége elég ahhoz, hogy egy 15GB-os adatod áttoljon a procin másodpercek alatt. Természetesen azt nem dolgozza fel ennyi idő alatt, csak próbálom szemléltetni a sávszélességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest