- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
De már megint témánál vagyunk és bejött amiről beszéltünk itt. Jönnek az almafanok és ami nem Apple az már szar...
Már bocs, de hol mondtam hogy szar? Ezt melyik mondatomba képzelted bele? Másrészt nem idejöttem trollkodni, hanem REAGÁLTAM egy trollkodásra. Nagy különbség...
Ha olvastad volna a híreket akkor tudnád hogy polimer védőréteg került a kijelzőre.
Annyira nem mozgat a téma, hogy az összes hozzá kapcsolódó külföldi oldalt is elolvassam, a Mobilarena sehol nem említi. Nem érzem hiányosságnak a hozzászólásom szempontjából.Ami hajlik az nem nagyon törik hanem inkább karcolódik, arra meg már évekkel ezelőtt még az LG fejlesztett ki "öngyógyító nanoPolimert" (LG GFlex hátlapján alkalmazták is ).
Elég egyértelmű, maximálisan tisztában vagyok vele, sőt azt is tudom hogy ami nem karcolódik mert kemény, az bizony törik...Az öngyógyító műanyag annyira bejött, hogy azóta mindenki azt használja. Ja mégse. És itt kiemelném, hogy nem leszarozom, csak még nem áll készen az érdemi felhasználásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robotporszívók
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest