Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenesei1982
aktív tag
Sziasztok!
Állítgatom a taskert, de van egy problémám.
Beállítottam, hogy este10től reggel 6-ig silent mód. Ez működik is.
Van egy olyan profil is, ahol ha asszony hív kikapcsolja a csendes módot, hogy halljam. Namármost ha 11kor hív, akkor az oké hogy felhangosítja, de a másik profilt még mindíg aktívnak jelöli, de nem áll vissza némára.Olyat keresek (de nem találom) hogy magát a tasker is óránként frissüljön, és ellenőrizze újra a profilokat. Lehet ilyet?
Vagy más megoldási mód? -
kenesei1982
aktív tag
felraktam a progit.
Nagyon tetszett a leírás alapján, de most már kezd idegesíteni a használhatatlansága
.
2 dolgot próbáltam eddig mindhiába:1. Otthon vagyok (300m-es sugár a gps-nek.) és este van, akkor néma. Azt vártam volna, hogy ez automatikusan megtörténik, hiszen ezért telepítettem fel. Csak akkor aktivál bármit, ha a képernyőt unlockolom, addig el se nidítja a pozíció keresést. Most kivettem a GPS feltételt, csak az időt hagytam benne, így megy.
2. Szeettem volna egy olyat, hogy ha elindítok egy progit, akkor bekapcsolja a GPS-t. Ez le van tiiltva ha nem rootolt a teló. Akor gondoltam fordítva...ha elindítom a GPS-t, akkor indtsa el a progit. Na itt meg feltételként nem lehet a GPS-t megadni.....
Én vok a béna, vagy ennyit tud a progi?
-
kenesei1982
aktív tag
a 7 napos próbaverziót hogyan érem el?
-
kenesei1982
aktív tag
Jó kis írás, gratula.
Felmerült bennem egy kérdés.
Írtad, hogy lehet benne olyat csinálni, hogy ha hazaérek, akkor halkítson, a melóhelyen hangosítson....stb. Ez nagyon hasznosnak hangzik. Ehhez persze kell a GPS. A kérdésem a köv.:
Nem szeretném a GPS-t folyamatosan használni. Lehet olyat is, hogy mondjk fél óránként lekérdezze a halyzetemet és hozzávesse a feltételekhez? Így sok energia megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.