- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Jó estét kívánok mindenkinek. Lenne egy kérdésem. A profilomnál látható konfigurációm WIN7 64 bites (ultimate) rendszert futtat és tegnap felraktam ezt az új Nvidia Drivert ami mint kiderült sokaknál problémás és az Nvidia is elismerte hogy hibásan működik. Az a helyzet hogy nálam ez a driver hibátlanul települt és semmi hibajelenséget nem tapasztalok vele, egy monitoros rendszerem van és úgy telepítettem fel ezt az új drivert hogy előtte Display Driver Uninstallal csökkentett módban letöröltem a korábbi verziót.......A kérdésem az lenne hogy ennek tudatában használhatom ezt a drivert vagy mindenképp érdemes lenne letörölnöm és feltennem az imént megjelent 347.51-es BETA drivert ami javítja a felmerült problémákat? Mi a véleményetek? Nem fog nálam az idő múlásával hibákat produkálni ez a tegnap kiadott driver? Előre is köszi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest