- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Cserélném, de ez is csak most lett meg, még karácsonyfázom, végre csak lett bele 8 GB RAM, megy még egy T9600 is, optibaybe keret, SSD, aztán kész van, az igényeimet bőven kiszolgálja. Nem elsődleges a hekkintosh, csak érdeklődés. HP-m meg már volt pár, de mindig visszamenekülök a Thinkpadhez.
-
tDr1v3r
veterán
Ha jó Hackintosh notit szeretnél akkor cseréld le a T500-ad egy ProBook 4530-ra vagy 4540-re. Azoknál csak a WLAN modult kell cserélni (4530-nál nem kell mindegyiknél mondjuk) és perfekt lesz. Közösség is van hozzá, szó szerint alig pár klikk a tökéletesen működő rendszer összehozása.
-
kmisi99
addikt
A kingstont nagyon nem kedvelte, a samsungot nagyon szereti és a hynix et is megeszi.
-
Penguin95
senior tag
Úgy látom nem sokról maradtam le, hogy nem próbáltam.
Egyébként mitől kényes a T500? Nekem eddig mindent megevett amit beletettem, pedig nem moddolt a BIOS.
-
psyho85
aktív tag
ä!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest