- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Inkább csak lábjegyzetbe írom ide hogy dolgozom egy EQ képes lejátszó progin (sajnos elég kevés időm van rá de igyekszem). Nem garantált a siker, de emulátorban anno volt haladás, csak ezt most meg kellene próbálni emészthető sebességben áttenni a Pulse-ra. Esetleg utána nézhetek majd a hangerő gombok programozhatóságának is, bár engem egyelőre az AVRCP jobban érdekel, mert így Stereo Bluetooth fülessel is lehetne távvezérelni. Sima fülesen én nem is agyalok az idióta lifegős csatlakozó fedő ajtó miatt (ez az egy igen nagy negatívuma van még a telónak).
#63: én is örülnék a DivX/XviD-nek, főleg mikor sebtiben rádobna az ember valami nézni valót. Egyelőre igyekszem előrelátással és átkódolással orvosolni a problémát.
H.264 képe egyébként szebb mint a fentieknek, az in-loop deblocking miatt amit meglepődtem de az Android is tud, pedig gondoltam én hordozható lejátszón ezt az erőforrás éhsége miatt nem erőltetik. Tévedtem. Apropó, napokban próbáltam ki egy 1.5Mbit-es H.264-et is amit én kódoltam át, és gyönyörűen viszi. A minősége meg enyhén pofára esős (főleg hogy a forrás 720p HD volt amiből tömörítettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tidal
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 10
- Meggyi001: Kuponok....
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest