Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Turbo SIM-el nincs tapasztalatom, külföldi fórumokon i-SmartSim-et írnak hogy használható vele.
DivX/XviD lejátszó egyelőre nincs (egész pontosan próbáltam egy yxflash nevű progit ami az egyetlen olyan cucc amit a market-ben xvid vagy divx kifejezésre felhoz és ez megnyitja azt az XviD-es tv sorozatot amit felraktam de szaggat kegyetlenül).
Főzött ROM témában pedig eddig erről hallottam: [link]
#29: hosszú távú tapasztalatokat természetesen írhatok. Én remélem hogy semmi bajom nem lesz vele, a modemünk is jól bírja eddig. Hamarabb félek hogy ha esetleg kinyúlik az akku benne honnan szerzek másikat, elvégre ez a mobil sokkal jobban terheli a telepet, gyorsabban el is fog fáradni.
#25: egyelőre ez a legolcsóbb Android. Néhány egyéb kínai Android modell tud még ez alá menni árban, de azok már tényleg noname-ek. Annyira hogy ötletem sincs már mi volt a nevük így nem tudom linkelni őket, de itt volt róluk hír az arénán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Robogó, kismotor
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- További aktív témák...