Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Vazz, most 20%-nál tartok - tényleg nem fogja ez már 2 hónapig sem bírni.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
őstag
válasz Dr. Romano #16 üzenetére
Ami 83 nap után elromlik? Mond a címed
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
7
addikt
Engem egy WD szolgál már körülbelül 7 éve, HD Sentinel szerint még mindig 100%-os kondícióban van. A temperature monitorja már jó ideje elromlott, de azt leszámítva nem tapasztalok vele különösebb problémákat. Csak már kezd lassú lenni szegény a mai igényekhez képest.
Lecseréltem volna már hosszú ideje, de sajnos úgy megugrottak az utóbbi időben a merevlemezárak, hogy inkább letettem róla. SSD-n töröm a fejem aktívan helyette.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
A Sentinel szerint a gari még ilyenkor sem lehetséges, érdekes.
Piloss
Olyan 15TB-os vinyót szerezhetnél nekem is[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
sztanozs
veterán
Azért érdekes, hogy az első üzembehelyezés után 3 héttel esett hirtelen 75%-ot...
Az előző gépemben (ugyanott) 8 évig bírta a merevlemez és végül az alaplapi kondenzátorok adták fel...[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
őstag
-
Nálam 2 samu is meghalt, egyik szinte azonnal, másik kicsit több idő után. Nem csak simán bad sectorosak voltak, hanem random fagyott a gép 1-2 percre, egy idő után a win se töltött be.
A WD.vel valamivel jobb tapasztalataim vannak, eddig csak egy halt meg a kezeim között, hasonlóan, mint a samu. Ez viszont nem mutatott soha bad sectort, csak gyanúsat, ennek ellenére nagyon szeretett fagyogatni. A mostani WD viszont (kopp-kopp), szépen megy - bár igaz, még az igazi "élet" előtte van, csak 120 napos.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
horush
addikt
Meg is érdemled, ha 50 fokon tartod a merevlemezeidet, ne csodálkozz. A seagate-ek amúgy is hírhedtek a sok szektorhiba okozta rövid élettartam miatt.
Nekem az előző hdd-m samsung volt amúgy, 1200 nap használat után után adtam el - az előző konfigommal együtt - 100/100-asként.[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
aero.
veterán
Egy ventit nyomathatnál a többi elé is, ha nem akarod, hogy azokkal is ez történjen.
Az eltelt időt rosszul mutatja amúgy? Mert 2010.06.09 nem 439 napja volt.
[ Szerkesztve ]
-
moonguru
őstag
Szia!
Ez az élettartam tervezés eredménye!
Már túl is lépte!
Monitor Guru!
-
De ugye nem azt akarod mondani, hogy 2 perc alatt lett ilyen.
Amúgy minden HDD-d kissé meleg, a max 40fok tartósan, nem 50. USB ide vagy oda.moonguru! 2003-ban nem ismerték IBM-nél. 100%-os
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sztanozs
veterán
Kapják be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok