Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• saabonline

csendes tag

26. óta használom sim-mel, játék nem érdekel, egy napot bőven bír, mobilnet, wifi, bluetooth állandóan bekapcsolva, háttérben youtube sokat megy. Nem találkoztam negatív dolgokkal se kijelző, se ujjlenyomat esetében, minden működik gond nélkül. Fényképező rendben, igaz, pár képet csináltam lámpafénynél, nem kásás, gyors, nincs bemozdulás. Én user vagyok, semmi extrém felhasználás, sima p6, ezért a pénzért a fülessel, szerintem ajándék, de ajándék nélkül se nagyon van már ennél olcsóbban ez a kategória, ezzel a háttérrel. Az idő majd eldönti, a mindennapokban hogy használható, most új, nyilván hasít, aztán majd jönnek a frissítések az appokra, ha sokáig ilyen marad, én teljesen elégedett leszek. Jó füles amúgy is tervben volt, 80-nál többet nem szántam volna rá, ha innen nézem, a telefon kb. 170 volt, így nem kellett 4k-t kiadni, mint a note 10+ volt, és egymás mellett használva, ceruzát leszámítva, hozza az új, a jobb, gyorsabb, jobb kijelző érzést. Kamera meg nem nehéz, hogy jobb legyen nála.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés