Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Bár a Te hsz-edre reagáltam, de természetesen nem neked szólt. Elnézést, ha félreérthető voltam. Csak amikor a deszkalap-ból "kalap" lesz, ott már nincs értelme ilyet játszani. Nem szeretnék senkit megbántani, de ilyet az játsszon, aki tud magyarul! És ez nem az első. Máshogy sajnos nem megy. Ennek így kb. annyi értelme van, mint egymás után szavakat beírogatni. Tényleg semmi gond, meg minden, a topic valószínűleg 1-2.000 hsz-t meg fog élni nélkülem is, nem hiszem, hogy nagy veszteség lenne, hogy nem játszom, csak le szerettem volna írni. Ezt is most azért írtam csak le, hogy nehogy magadra vedd.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #495 üzenetére
erővágó
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #342 üzenetére
színház
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #339 üzenetére
.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #317 üzenetére
betétkönyv
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Crystalheart #295 üzenetére
szörnytámadás
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest