- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Azért ez nem erről szól.
Keres már pár hete, nézelődik. Már volt meghallgatáson. Nekem csak random eszembe jutott, hátha van itt valaki, akinek van ötlete.
Erről az anyucis dologról van egy saját sztorim. Amikor 2005-ben vidékről felköltöztem ide Pest mellé, munkát kerestem magamnak. Találtam is hamarosan. Megbeszéltünk egy időpontot, és elmentünk. Az asszony kocsijával mentünk. Ő vezetett. Felhívtam a munkahelyemet, hogy úton vagyunk, de nem volt egyértelmű a cím nekem, átadtam a páromnak a telefont, mivel jobban ismerte a várost. Így a későbbi főnököm, vele beszélte meg az útvonalat.
Később a főnököm elárulta, hogy azt gondolta, ő az anyukám, és engem pesztrál.Évekig emlegette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest