- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Ez így van. Ha épp most lett volna igazi tűz is, azt alig lehetett volna észrevenni. Akkor viszont úgy 100-an maradtunk volna ott, a "vicces" osztállyal együtt.
-
II.Démonlord
tag
Szerintem sok esetben pont ez a probléma. Mert ha véletlenül pont aznap lenne az igazi tűz, amikorra a gyakorlatot mondták, akkor lehet, hogy sok tanár nem foglalkozna vele ...
Igazi gyakorlat, akkor lenne, ha csak az igazgató vagy max 2-3 ember tud még róla és lehetőleg mindenkit váratlanul érjen. Ha baj van az se lesz előre bejelentve -
Szatyor95
senior tag
bacsis: Nem tudom mi fájt jobban. Anno a lekváros CPU hűtési kísérleted, vagy ez a vicc.
vimes: Sajnos egy ilyen szintű káosz nálunk elkerülhetetlen lenne, mivel hiába lennének sokan észnél, a többi ember félelme eluralkodna sok másik emberen is, amit meg 1-1 tanár már nem tudna kezelni. Főleg, hogy mint kiderült, a kijárat előtt 2 emelettel olyan mértékű tömeg alakul ki, hogy élesben ott égne meg mindenki, ha oda jut a tűz. Ehhez hozzájön a néhol trükkös lépcső, és végleg annyi volt. -
bacsis
Közösségépítő
...Hogy mi történt volna, ha tényleg, igaz tűz lett volna?
Mindenki egyest kapott volna -
Szatyor95
senior tag
Ez is végigfutott a fejemben csak megpróbáltam humorosan ábrázolni a dolgot, így ezt itt terveztem kifejteni.
Igazából ettől nem félünk, mert mindkét tanár "veterán", viszont ha még akkor is így reagálnának, szerencsére sokan egyből elkezdtük nyitni az összes termet, hogy megnézzük, üres-e a terem, nem kell-e segítség. Mondjuk ezt élesben -szerencsére- még nem próbáltuk ki, akkor nem tudom mi lenne. De megbízom bennük, hogy ez most csak a gyakorlat ténye miatt történt.
-
greenity
senior tag
Az rendben, hogy elhivatott tanáraitok vannak. Biztos tudták, hogy gyakorlat lesz. És ha éles, akkor mi a frászt fognak csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...a jó tanár pedig holtig tanít.Történt, hogy váratlanul beparkolt az iskolánk udvarába két tűzoltóautó. Először azt...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest