- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
marositech #1 üzenetére
Kétlem, hogy ekkorát dobna azért az áron ez. Illetve persze az ÁFA is kicsit alacsonyabb kint, de ekkora diffit az sem indokol.
Kis kereséssel persze meg lehet venni olcsóbban otthon is, de ha belegondolok, hogy mennyi ember nem veszi még erre sem a fáradtságot, hanem " Ha már ott járok, megnézem azokat is, ha jó, megveszem" alapon simán beleszaladhat ilyenbe.@#4 janeszgol:
Én sem eltántorítani akartam senkit, pusztán, mint apró érdekesség osztottam meg a "Kereskedés világnapján".Mi is megyünk, 10-szeres pontot adnak a kisközértben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged