Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Szabadnap powááá! Csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, hétfő, kedd, egész jövő szerdáig mind szabad!
És ha minden jól megy, holnap meglesz az írásod is, amit péntek reggel ki is tesznek. Becsszó(őőő remélem
; igazából nehéz a téma, meg tényleg össze-vissza vagyok zavarodva saját magammal is, még aztse tom, hogy létezik-E fiú-lány barátság... Szóval inkább személyes tapasztalatok lesznek, estleg a sztorim, véleményekkel megspékelve, mintsem tiszta filozófálgatás... Azért remélem majd kielégítelek
)
-
Ice!?
őstag
Na? Hogy haladsz az írással?
-
zolikaDB
veterán
Ez amúgy valami depresszió-féle, nem is csoda egy olyan világban, ahol a tárgyak átlaga 8.8, és nem négyeseket, ötösöket kapnak az emberkék...
-
szablya
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14 üzenetére
Nem puffereli be. Van, hogy már az első percben megáll. Van, hogy csak a 15.-ben. De nagyon idegesítő. Indavideo-n meg elfogytak : (
Szerk.: Megvan! Sikerült! Jeeeeeee! Valamiért nagyon hamar betöltötte. Megnézem. Most. Kell! BLEACH!
-
A filmet bepuffereli legalább a videa (vagy mi), vagy be sem töltődik?
Mert akkor megnézés nélkül megkeresed a temporális internetes fájlok között, és elmentve megnyithatod egy médialejátszóval, és meg tudod nézni. -
szablya
aktív tag
És akkor mi a teendő? Vagy ilyen szar lesz az egész?
Maki: Valószínűleg pár hónapon belül megpróbálkozok vele.
... Nyár. Füves domboldal. Naplemente. Ülök. Ölemben gitár. Valami szépet játszok <<itt most mindenki képzelje oda ami neki tetszene ilyen szituban>>. A lány vállamra hajtja a fejét. A nap felénk szórja utolsó fénysugarait. Kezével átfonja derekam...
Ice!?: Holnap jó lenne tanulni matek dogára. Bár magamat ismerve...
De akár, még az írás is megeshet
-
Daweee
őstag
Na akkor ez egy járható út
ha belekezdesz, olyan 1-2 hónap múlva már el fogsz tudni játszani pár dolgot, aztán a határ a csillagos ég. És tényleg rettentően fel tud dobni egy jó zenélés. Engem manapság más nem is nagyon tud, okok hasonlóak mint nálad, nem tudom lekötni magam sokszor én sem.
Ami meg a neveket illeti, én Maki vagyok mindenkinek, csak amikor regeltem anno még kevésbé használtam
-
szablya
aktív tag
Hát igen, már a gitár is be van tervezve. A kóríöt mellé. De most újítottunk kocsit. Szal kóríöt egy fél évig még nem lesz. Gitár lehetséges. Szeretem a jó rockot (Nokturnal Mortumtól a Nirvanáig, Moby Dicktől a Bikiniig minden igényeset megeszek).
Főleg az Ossian, meg a Kalapács számok, amik közül párat szeretnék eljátszani.Ice!?: Hát, ha annak nekifogok az hosszú lesz. Igazából már nekifogtam. Írtam fél oldalt. Aztán kidobtam az egészet. Szal hosszú lesz. És legyen türelmem/hangulatom leülni elé. De így, hogy már tudom, van rá igény, talán hamarabb lesz belőle valami
Most, hogy itt írogatok nektek, már nem is unatkozok annyira.Szerk.: Szólítsatok szily-nek. Már bánom, hogy ezen a néven regeltem. Szokatlan. szily vagyok.
-
Daweee
őstag
-
szablya
aktív tag
válasz
juliabrilke #3 üzenetére
Nem hinném, hogy ez a helyzet 15 éven belül előállna. Szal nem aktuális. De így tengődni szintén szar.
-
juliabrilke
veterán
Addig legyél boldog, ameddig még tudsz unatkozni!
Ha lesz egy állásod és gyerekeid, akkor annak örülsz majd, ha 9 előtt nem rogysz az ágyba a fáradtságtól.
-
szablya
aktív tag
Diákmunka? Télen? Itt olyan nincs
Pedig most jól jönne a pénz, kell kóríöt, azt meg így csak anyámék tudják kidobni. Arra meg, ha nem tanulok, várhatok
Barátnő? Van egy lány. Igazából csak egy lány van. De ez egy másik történet, majd ígérem, írok egyszer címlapra a fiú-lány barátságról. Más lány nem kell. Mást nem tudnék így szeretni.
De hogy már játszani sem tudok! -
törölt tag
Menj el diákmunkázni, és/vagy keress egy barátnőt, mind a 2 segít.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mit csináljak? Mit csináljak? Fakkivan! Már hetek óta ez van. Semmi. Itt megy mellettem a Csillag születik. Nem tud...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest