- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Szabadnap powááá! Csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, hétfő, kedd, egész jövő szerdáig mind szabad!
És ha minden jól megy, holnap meglesz az írásod is, amit péntek reggel ki is tesznek. Becsszó(őőő remélem
; igazából nehéz a téma, meg tényleg össze-vissza vagyok zavarodva saját magammal is, még aztse tom, hogy létezik-E fiú-lány barátság... Szóval inkább személyes tapasztalatok lesznek, estleg a sztorim, véleményekkel megspékelve, mintsem tiszta filozófálgatás... Azért remélem majd kielégítelek
)
-
Ice!?
őstag
Na? Hogy haladsz az írással?
-
zolikaDB
veterán
Ez amúgy valami depresszió-féle, nem is csoda egy olyan világban, ahol a tárgyak átlaga 8.8, és nem négyeseket, ötösöket kapnak az emberkék...
-
szablya
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14 üzenetére
Nem puffereli be. Van, hogy már az első percben megáll. Van, hogy csak a 15.-ben. De nagyon idegesítő. Indavideo-n meg elfogytak : (
Szerk.: Megvan! Sikerült! Jeeeeeee! Valamiért nagyon hamar betöltötte. Megnézem. Most. Kell! BLEACH!
-
A filmet bepuffereli legalább a videa (vagy mi), vagy be sem töltődik?
Mert akkor megnézés nélkül megkeresed a temporális internetes fájlok között, és elmentve megnyithatod egy médialejátszóval, és meg tudod nézni. -
szablya
aktív tag
És akkor mi a teendő? Vagy ilyen szar lesz az egész?
Maki: Valószínűleg pár hónapon belül megpróbálkozok vele.
... Nyár. Füves domboldal. Naplemente. Ülök. Ölemben gitár. Valami szépet játszok <<itt most mindenki képzelje oda ami neki tetszene ilyen szituban>>. A lány vállamra hajtja a fejét. A nap felénk szórja utolsó fénysugarait. Kezével átfonja derekam...
Ice!?: Holnap jó lenne tanulni matek dogára. Bár magamat ismerve...
De akár, még az írás is megeshet
-
Daweee
őstag
Na akkor ez egy járható út
ha belekezdesz, olyan 1-2 hónap múlva már el fogsz tudni játszani pár dolgot, aztán a határ a csillagos ég. És tényleg rettentően fel tud dobni egy jó zenélés. Engem manapság más nem is nagyon tud, okok hasonlóak mint nálad, nem tudom lekötni magam sokszor én sem.
Ami meg a neveket illeti, én Maki vagyok mindenkinek, csak amikor regeltem anno még kevésbé használtam
-
szablya
aktív tag
Hát igen, már a gitár is be van tervezve. A kóríöt mellé. De most újítottunk kocsit. Szal kóríöt egy fél évig még nem lesz. Gitár lehetséges. Szeretem a jó rockot (Nokturnal Mortumtól a Nirvanáig, Moby Dicktől a Bikiniig minden igényeset megeszek).
Főleg az Ossian, meg a Kalapács számok, amik közül párat szeretnék eljátszani.Ice!?: Hát, ha annak nekifogok az hosszú lesz. Igazából már nekifogtam. Írtam fél oldalt. Aztán kidobtam az egészet. Szal hosszú lesz. És legyen türelmem/hangulatom leülni elé. De így, hogy már tudom, van rá igény, talán hamarabb lesz belőle valami
Most, hogy itt írogatok nektek, már nem is unatkozok annyira.Szerk.: Szólítsatok szily-nek. Már bánom, hogy ezen a néven regeltem. Szokatlan. szily vagyok.
-
Daweee
őstag
-
szablya
aktív tag
válasz
juliabrilke #3 üzenetére
Nem hinném, hogy ez a helyzet 15 éven belül előállna. Szal nem aktuális. De így tengődni szintén szar.
-
juliabrilke
veterán
Addig legyél boldog, ameddig még tudsz unatkozni!
Ha lesz egy állásod és gyerekeid, akkor annak örülsz majd, ha 9 előtt nem rogysz az ágyba a fáradtságtól.
-
szablya
aktív tag
Diákmunka? Télen? Itt olyan nincs
Pedig most jól jönne a pénz, kell kóríöt, azt meg így csak anyámék tudják kidobni. Arra meg, ha nem tanulok, várhatok
Barátnő? Van egy lány. Igazából csak egy lány van. De ez egy másik történet, majd ígérem, írok egyszer címlapra a fiú-lány barátságról. Más lány nem kell. Mást nem tudnék így szeretni.
De hogy már játszani sem tudok! -
törölt tag
Menj el diákmunkázni, és/vagy keress egy barátnőt, mind a 2 segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged