- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
Ezek az emberek nem a barátaid. Lehet, hogy azért csinálják, mert látják rajtad, hogy sérülékeny vagy és ilyenkor bezony a ferdébb lelkületű embereknek egyáltalán nem az jut eszükbe, hogyan segíthetnének, hanem, hogy miként használhatnak ki (vagy rosszabb esetben: hogyan taposhatnak el). Én továbbra is azt mondom:
1. Sportolj, vagy legalábbis valamilyen formában tegyél azért, hogy jól nézz ki, jó megjelenésű legyél. Ez megalapozza azt, hogy fizikailag jól érezd magad a bőrödben, jó legyen a közérzeted
2. Nézz körül, hogy kik azok a környezetedben, akiknek "félvállról" megy a csajozás. Nem azt mondom, hogy légy olyan, mint ők, de egy pár trükköt elleshetsz tőlük (lehet, meg fogsz lepődni, hogy mennyire "primitív" módszerekkel lehet sikert elérni)
3. Légy emberek között (bár ezt már mondtam)
4. Olvasd el ezt a könyvet! (Szerintem neked sokat segítene) -
Pala
veterán
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
Ez a lényeg, fel a fejjel... egy ördögi kör, amiben vagy, de ki lehet törni. Kell és érdemes is! Ami rettenetesen fontos: Légy társaságban!!! (Vagy másképpen: Ne maradj egyedül!) Méghozzá olyan emberekkel, akiknek a jelenléte kellemes számodra.
Csalóka dolog, de "félmegoldásnak" ez a ph!-s társaság is megteszi. Most is ideírtad a problémádat, többen meghallgattak és válaszoltak is Neked! És ezt most hasonlítsd össze azzal, mintha mindez meg sem történt volna, csak otthon a négy falnak tartanál monológot. Jobban esett leírni, mintha magadban kellett volna tartani. Így van-e, vagy sem? Na ugye, hogy számít a társaság?
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
Szóval rossz környezetben vagy, rossz emberekkel körülvéve!? Ha ez probléma, akkor valóban: ha egy mód van rá, próbálj meg elköltözni onnét. Persze ha anyagi, vagy egyéb korlátai vannak, az sajnos nehezebb ügy.
Józan paraszti ésszel: Fogalmazd meg magadban, hogy mik a gondjaid 2. Gondold, hogy át, hogyan lehetne megszüntetni, megoldani őket és hogy mennyit vagy képes áldozni rá. Ha önerőből nem megy, ne félj segítséget kérni, nem szégyen. És ez máris egy cél, amit kitűzhetsz magad elé. Nem vagyok én pszichomókus (kijavíthat bárki, ha hülyeséget beszélek), de ne hagyd el magad semmiképpen. Ha nem látod az élet értelmét, akkor nem eldobni kell az életet, hanem megtalálni az értelmet!#41: a depresszió az bizony kiül...látszik az arcon, a gesztusokon, a kisugárzáson. És a depressziós embereket általában véve kerülik. Csak gondold el: mindenki a vidám, jókedvű emberek társaságát keresi.
-
Pala
veterán
Ezek teljesen jogos elvárások, de barátjának se szívesen fogadna az ember olyat, aki alapvetően jellemtelen, immorális/amorális.....szóval egy tahó paraszt.

Gondolom, ha átéltél te is olyan időszakot, mint amilyenben jelenleg a cikk írója tanyázik, akkor te is szembesülhettél azzal, hogy a változtatást követő első kis sikerek mekkora löketet adnak a továbbiakhoz. Velem legalábbis így történt, és ezért is bíztatok hozzád hasonlóan mindenkit, hogy nem szabad feladni vagy beletörődni a depresszív állapotba, mert ki lehet onnan lábalni önerőből is, csak egy jó kis masszív elhatározás kérdése. A "csakazértismegmutatom" a legjobb hozzáállás.

Szablya: akár igaz, amiket írtál magadról, akár nem, ezeket így ebben a formában szerintem soha ne híreszteld nyílvánosan, mert egyáltalán nem jó színben tüntet fel. Ha igazán intelligens és érzelmileg/értelmeileg érett vagy, amellé szinte kötelezően kell, hogy társuljon némi bölcs szerénység is.

-
Pala
veterán
De miért zavar az téged, hogy csinálják!? Hát hadd csinálják, istenem. Ha nem érzik problémának, akkor sose fogod tudni benöveszteni a fejük lágyát. Ha problémának érzik, akkor úgyis megbánják előbb-utóbb, ha felelőtlenek voltak. Így vagy úgy, de számukra is levonódik a konklúzió.
Szerintem ott "rontod el", hogy túlságosan megbotránkozol, és ez kiül rád, illetve ebből kifolyólag a környezeteddel való viszonyodat is befolyásolja. Tudod én antialkeszként voltam már körbevéve olyan emberekkel, akik a saját hányásukban fetrengtek "jódógukban". Nem tetszett, de (és itt jön a lényeg): nem rúgtam beléjük, nem köptem le őket, és nem írtam blogbejegyzést róla, hogy milyenek ezek a mai fiatalok.
Elfogadom, hogy nekik ez az "élet". És hidd el, meg fogják bánni majd ők maguk, ha x év múlva májdaganattal vagy akármivel kell szembenézniük. Szinte mindenki tanul a hiábájából, csak valakinek nagyon sok pofon kell, hogy észhez térjen. -
Pala
veterán
Mikor a negyedik sorodat olvastam, nekem is azonnal beugrottak Madách szavai. Erre látom, hogy kettővel alatta már te is idézed.

Ezzal maximálisan egyetértek amúgy. Mármint hogy küzdeni KELL valamiért. Talán ez még fontosabb is, mint maga a cél, amiért küzdünk, hiszen eközben gyarapodunk mind szellemileg, mind lelkileg.(Én amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy aki könnyebben, gyakrabban és hosszabb időkre, rendszeresen depresszióba esik, az egészségügyileg sincsen teljesen rendben)
-
Pala
veterán
Egy fenéket, nem kell Tibetbe költözni azért.

De mégannyira nem szabad elkezdeni otthonülve elméleteket gyártani a jelenlegi állapotunkra vonatkozóan, mintegy önigazolásként.
B@ssza meg, bejött egy denevér a szobámba, ahh...Wictor: Ez alatt mit értesz konkrétan? (mármint, hogy "csőstül jön a baj")

-
Pala
veterán
Hát ez kissé borúlátóan hangzik.
Nem szabad ebbe az állapotba belekényelmesedni, ment az ember fiát szépen lassan elönti a depresszió. Ha kicsi céljaid vannak, az is jó, csak találj valamit, ami miatt érdemes felkelni reggelenként...mod:
Nem akarok én itt ezoterikus bullshiteket hirdetni, de amondó vagyok, hogy a testi/lelki egészséghez 5 dolog kell: 1. tiszta táplálék 2. tiszta ivóvíz 3. napfény 4. mozgás 5. harmonikus szociális kapcsolatok. Az első négy folyománya lesz az ötödik (vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy a lelki egészséghez feltétlenül szükséges a testi is).
Magyarul: Sportolj, légy a szabad levegőn!! Egyél, igyál, de mértékkel! Legyél társaságban, ne a monitor előtt ücsörögj egész nap!
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
"Élni kellene az életünk. De baszki, minek?"
Kinek mi az "élet", ugyebár... elsősorban az a fontos, hogy olyat tégy a mindennapjaid során, ami szeretsz is csinálni. Ha valaki az az élet krémje, ha mindennap rommá ihatja a máj(foszlány)át, akkor tegye, ha pedig az, hogy pillangókat kergethet egy virágos réten, akkor hát istenem.... élvezze, amit csinál.

Kompromisszummal mindenki felé lehet közeledni kicsit....és kell is a mindennapjaink során, hacsak nem remeteként éli valaki az életét. Jómagam is teljesen "steril" egyén vagyok (no cigi, no alkohol, no drog + ezek mellé még laktovegetáriánus is, amiért szintén sokan b@szogatnak), mégis időnként eljárok olyan emberek közé, akiknek bizonyos tevékenységeit morálisan megvetem. Talán nem köztük találom meg életem párját, de ki tudja: lehet, hogy rajtuk keresztül fogom megismerni.
Alapszabály: Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Otthoni időjárás-állomás
- E-roller topik
- Microsoft Edge
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5399
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De legalább nincs mellékhatása.