Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nem_tom
    őstag

Jó, csak én nem a ringyókról beszéltem. Hanem azokról, akik nem feltétlen a barátnőjükkel fekszenek össze, de mégis megfontoltan, hogy kivel, akik ugyan úgy jó emberek, mint Te. És kihasználják a lehetőségeket. Ha valaki 16 évesen már él nemi életet, azzal semmi baj sincs. Persze mértékkel, megfontoltan és nem k*rva mód.
    Ja és hidd el, régebben is sokan voltak, akik tízen évesen vesztették el, méghozzá nem a párjukkal. Mégsem volt mind feltétlen "prosti". Sőt! Nagyon jó emberek.
    Nem attól fognak tisztelni, hogy az igazinak tartogatod. Mással is elvesztheted, de nem mindegy igaz, kivel. És aztán lehet folytatni, de szintén megválogatni az illetőt és mértékkel.

• Pala
    veterán

De miért zavar az téged, hogy csinálják!? Hát hadd csinálják, istenem. Ha nem érzik problémának, akkor sose fogod tudni benöveszteni a fejük lágyát. Ha problémának érzik, akkor úgyis megbánják előbb-utóbb, ha felelőtlenek voltak. Így vagy úgy, de számukra is levonódik a konklúzió.
    Szerintem ott "rontod el", hogy túlságosan megbotránkozol, és ez kiül rád, illetve ebből kifolyólag a környezeteddel való viszonyodat is befolyásolja. Tudod én antialkeszként voltam már körbevéve olyan emberekkel, akik a saját hányásukban fetrengtek "jódógukban". Nem tetszett, de (és itt jön a lényeg): nem rúgtam beléjük, nem köptem le őket, és nem írtam blogbejegyzést róla, hogy milyenek ezek a mai fiatalok. :) Elfogadom, hogy nekik ez az "élet". És hidd el, meg fogják bánni majd ők maguk, ha x év múlva májdaganattal vagy akármivel kell szembenézniük. Szinte mindenki tanul a hiábájából, csak valakinek nagyon sok pofon kell, hogy észhez térjen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés