- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Destructo #27 üzenetére
17.5l/perc. pár hsz-al feljebb már beszéltünk róla...
(#29) Kopi31415
a jóság fokot azt vágom, légkondiknál, hőszivattyúknál is eltejedt kifejezés.
csak úgy képzeltem el, az áramoltaltott folyadék minél jobban"beleürközik" a felületbe, annál jobban vesz le róla hőt. nem tanultam thermodinamikát.igaz nem ártana, ha hűtőket építek.
habár...
még nikola mondott anno egy ilyet horváth ágnes kapcsán: "magas szintű szakmai ismeretek nem korlátozzák döntéseiben".
ez ugyan vicces en hangzik...
de nálam nagyon is igaz. ha tanulatm volna thermodinamikát, valószínű visszafogná a fantáziámat. kb, mint a hűtőgyártók mérnökeit is. -
szab.tam
nagyúr
így már látom.
/ órát akartam kérdezni....
de a 17.5 l/perc azért nem komolytalan. kérdés, milyen hanggal párosul.a vizeseknél szerintem 2 alkapeset van. ha már szerelni kell, akkor összeválogatja az ember, és így külön pumpát is vesz. vagy nem tud/akar szerelni, és megveszi a full egybeintegrált gagyik valamelyikét.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
---Lasali--- #4 üzenetére
én sem látom. csak a hírben leírtakra reagáltam. (nemcsak a képeket nézegetem...)
"A felsőkategóriás blokkok másik fontos tulajdonsága az áramlással szemben kifejtett ellenállásuk. Erről a gyártó azt állítja, hogy felépítésének köszönhetően az Apogee Drive II-nek lényegében nincs ellenállása, az átpumpált folyadék szinte akadálytalanul szalad át rajta."
-
szab.tam
nagyúr
az ilyen integrált cuccoknál mindig lemarad, hogy hány liter/perc...
és az tényleg jó, ha nincs ellenállása a blokk mintázatának? nem úgy szakítja le a hőt, ha jól nekiütközik a kis bemart bordácskáknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Corsair TX750M 750w moduláris tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 550 wattos félmoduláris táp
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest