- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
enigmawutash
üzenetére
Austin nekem nagyon nem ízlett, a Primus pedig elég erős, főleg a kék Multihoz képest. Én egy ideje Acapulcot füstölők, egész jó és még adalékanyag sincs benne.
-
enigmawutash
tag
aááhá király ez a téma, asszem pár hozzászólás erééig "ide költözöm"
, remélem leszünk többen is.
Én igyekeztem sokat kitesztelni de ami bejött és kb etalon, aza kék multifilter dohány.
Egyébként régen amikor még tekertem is - most már csak töltök - akkor a sárga camel volt a kedvencem.Van itt olyan aki a sima nem izésített Primus dohányt tölti? Az milyen?
Mindig amikor eljutok egy dohányboltba vagy 5 percig szemezgetek a dohányokkal...és tök unalmas mindig ugyanazt venni. Ezért is tetszik ez a topik mert szeretem a változatosságot s hátha ti tudtok nekem jókat ajánlani.van még egy érdekes márkák:
- Austin (asszem igy irják)
...nem merem kiprobálni
, de ugyanott kiváncsi is vagyok rá 
Egy kis észrevétel: olykor megtámad a Marlborozhatnék és most kijött egy csomagos fajta is (nem a doboz). Ára 1100 asszem. DE abszolut más az állaga a dobozosséval szemben (
)
Igazából csak tekerésre ajánlanám, nekem annyira nem jött be mint az elödjejaj és még egy: ajánlom kipróbálásra - nem tudom lehet e még kapni - a Magyar nevű dohányt árához képest elég kellemes

-
Chp
őstag
Nem egy friss cikk, de most olvastam és a héten megyek is bevásárolni...

-
hamyka
senior tag
Szép jó reggelt

Azt hittem erről nem írnak itt a prohardveren és de még is
Én próbáltam ezt a dohányt, hááááát elég érdekes élményeim vannak vele, van olyan szál ami jó volt és olyan is ami tök pocsék...
Mi is töltsük a cigit, bár anyum nagyobb dohányos mint én
Megjelent : Kék Bond, fecske visszajött töltösben bezonyAnyum vagy 30 éve szivja, persze ez nem azt jelenti hogy 30 éve tölti
ő szokta itthon tölteni a cigiket még is én vagyok a profibb ez úgy lehetséges hogy 1 évig csak próbálkoztam a cigi töltéssel aztán bele jöttemmegkostóltam mai nap a fecskét nekem kicsit erős, kék bond nem tudom milyen majd felbontom azt is
üdv néktek
ui: dohánytól függően kb olyan 4-5 száz ft/20 szál kicsit olcsóbb töltve mint készen.....mig elmész a boltba ekkor is vársz a cigire.... én a töcskölössel szoktam tölteni
-
Sweet Lou 6
addikt
hát arra fele sajnos nem nagyon ismerem a boltokat, de azt biztosan tudom, hogy van egy pipabolt, ahol mindent lehet kapni a 4-6-os villamos vonala mellett a Baross utca és a Rákóczi tér megállója között, illetve van még egy a Ferenciek terén az aluljáróban. Ezekenkívűl akárhol ha látsz dohányboltot, ott biztos van, és pár nagyáruházban is szokott lenni (pl. már a Cora előterében is láttam egyet).
-
moha21
veterán
Huhh sör tesztek után van végre ilyen is, bár ritkán dohányzom, azért érdekes lesz elolvasni.

-
myteve
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
igen, persze, akartam is írni, csak kimaradt. Pesti vagyok.. konkrét helyet tudsz mondani? III.hoz közel jó lenne, és örök hála. Meg kb. mennyi egy töltő?
-
myteve
tag
Na, én is szívtam egy időben ilyet.. Csak meguntam a tekerést.
Azóta dobozos kék a nyerő, de lehet, átállok a töltöttre. Hol lehet kapni gépet? -
Ejj meghoztad a kedvemet
Régen töltöttem a cigit, mikor több időm és kevesebb pénzem volt rá, azóta ellustultam.Nem tudom ízesítéssel hogy állsz, ha belefér, érdekelne a véleményed a Primus vanilia cherry-s változatáról (kedvencem volt, bár igen nem mindegy, milyen szűrővel nyomatja az ember.. azt is ki kell tapasztalni)
-
yolan
őstag
én személy szerint nemszeretem a hüvelyes megoldást.
akkor már papír, szűrő, dohány és magamnak megsodrom.
Ezek mellett érdekel a sorozat! -
kenwood3
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Én meg már 1000 éve nem szívtam camel-t, így nem emlékszem rá

-
Sweet Lou 6
addikt
nahát, örülök, hogy támogatjátok

Mulderpapa: attól függ, hogy hogyan töltöd, de nekem mindig több, mint 2 doboznyi kijön 40g-ból.
kenwood3: igen, ismerem ezt a becézését
dobozosból a kéket szeretem, a sárga nekem túlságosan erős. -
stanley_
tag
Én támogatom a tesztsorozatot

lehet rá is megyek a camelre dobozost is szeretem eszköz megvan a töméshez
-
Mulderpapa
aktív tag
Kedvet kaptam én is ehhez a töltött cigihez, szerintem holnap veszek hozzá cuccokat.

Egy ilyen 40g-os pakkból kb. hány szál jön ki? -
kenwood3
addikt
Én is saját töltésű cigit szívok, mondjuk camel-t még nem szívtam(vagy ahogy mifelénk hívják: tevexar
), de várom a további beszámolóidat. 
-
Sweet Lou 6
addikt
csakhogy megjelenjen a fórumban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- OLED monitor topic
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, remélem leszünk többen is.
)

ő szokta itthon tölteni a cigiket még is én vagyok a profibb ez úgy lehetséges hogy 1 évig csak próbálkoztam a cigi töltéssel aztán bele jöttem
(na jó, részegen nem biztos
Azóta dobozos kék a nyerő, de lehet, átállok a töltöttre. Hol lehet kapni gépet?