- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
válasz
TYÜTYI2006 #25291 üzenetére
Én és akikkel játszom, szintúgy.
Nagyon bejött ez a multi. Kár hogy csak 8 emberes.
Sajnos ha nem stabil netje van a host-nak, akkor fuvar közben kidob és a fuvarnak annyi. (2x eljátszotta már vele..) És annyi a 50-5000km fuvarnak.
Az is kár hogy nincs mod, pedig a ProMods, nagyon szép útvonalak vannak.ui: TrukersMP-ről 7napra úgyis ki vagyok rakva, egy idióta miatt. (hírtelen megállt előttem, és vagy neki csapódom vagy átmegyek a szembe sávba. aki szemből jött azt hitte, hogy előzni akartam.. Ezért raktak ki 1hétre. De legközelebb neki fogok csapódni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest