- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo1010
tag
Szeva.
Lehet, h csak én vagyok a hülye hozzá, de hogyan kell ezt a magyarosítást telepíteni? O-O
Üdv. -
stefi68
addikt
Új verzió! v2.08
-
fufuka66
csendes tag
sziasztok!
Samsung 10.1 tableten miért nem működik???
-
dudzsi
tag
Sziasztok!
Azt megtudja valaki mondani hogy ha hivnak miért nem ez az alapértelmezett? Hogy lehet ezt be állitani? -
stefi68
addikt
A magyarítás aktualizálva a v2.05 verzióban...
-
TRob1
veterán
Megint köszi az újat.
Azoknak, akiknek gond volt az ékezetes keresés a kontaktok között, vagy az hogy nem abc sorrendbe írja az ékezetes betűvel kezdődő kontaktokat: állítsák Portugál nyelvre a T9-et (legalábbis addig, míg nem lesz benne magyar T9) -
daajka
csendes tag
Köszönöm szépen. Szépen, jól működik.
-
Morcilla
újonc
Köszönök mindent!!!
Urak vagytok
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
A tárcsázóban továbbra sem tudja az ékezetes betűket?
Köszönöm! -
malibu
tag
Sziasztok!
Jó a magyarítás. köszi !!!
Tud nekem valaki segíteni abban hogy miért nem szólalnak meg a személyenként kiválasztott csengőhangok? bármit állítok be 1-1 embernél , csak az alapértelmezett szól és kép sem jelenik meg...Persze ez már az angol változatnál is így volt. És most hiába szedem le a progit a gyári névjegyzéknél sem működik. Mutatja a kiválasztott hangot de a default szól mindenkinél.
köszi! -
stefi68
addikt
Na akkor közkívánatra a v2.03 verzióban a magyar nyelv aktualizálva...
-
Épp ezt akartam írni. Az új EX verzió nagyon pofás lett, és úgy pörög, mint a buszkerék, nagyon gyors. Lassan áttérek a GO termékekre, a kínaiak odateszik magukat mostanában. Bár egy-két dolgot még lophatnának az ADW Launcher EX-ből.
-
TRob1
veterán
Stefi Mester! Nagy megtiszteltetés lenne számomra, ha a te általad lefordított 2.03-as GoContactsEx-et használhatnám.
(
)
-
basaja
senior tag
szia:-)
nem bírom letölteni,mindíg visszadob a kezdőoldalra...:-(úgyhogy marad az eredeti...
a Go Sms Pro hibátlanul lejött,köszönet érte -
stefi68
addikt
válasz
XIII Ramses #41 üzenetére
A gyári launcher-eknél nem tudom, hogy változtatható-e a dock-bar ikonjainak funkciója. Ha nem akkor tegyél fel egy LauncherPro-t, ADW Launchert, GO Launcher EX-et, ... stb. azoknál minden testre szabható.
-
XIII Ramses
aktív tag
kérdezném, hogy hogyan lehetne beállítani galaxy ace esetében, hogy az alsó gyorsgombra rögtön a go contact jöjjön elő, ne a gyári...
-
TRob1
veterán
Megint köszi az újat.
-
Rosep
senior tag
Ez van a GO Contacts Market oldalán:
If you need to translaton other lanuage, please email to "goforcontact@gmail.com" get the latest language package. -
Jumixi
csendes tag
Köszönöm!
-
Kobudera
tag
Köszi a munkádért. Eg hiba észrevétel, ha témát akarsz választani, ott témáim helyett támáim-ot ír.
-
TRob1
veterán
Köszönjük az újabb verziót!!!
-
Vrtboy
tag
Szia,
Az lenne a kérdésem, hogy a market-ből letöltött legfrisebb verziót át lehet valahogy reszelni magyar nyelvűre? Nem igazán találtam meg a beállítást, hogy hol lehet nyelvet változtatni.
Illetve abban sem vagyok biztos, hogy a fordításodat implementálták e már a legújabb csomagba..
Ha nem, akkor tudnál segíteni, hogy használjam a fordításod a legújabb verzióhoz?
Egyébként a fejlesztők felé jelzett észrevételed -- az ékezetes gyors keresést illetően -- valamilyen eredményre vezetett? (az ékezetes keresés egyébként nálam a gyári tárcsázónál sem működik...az miért lehet?)
-
Axel007
tag
Sziasztok,
Valaki tud segíteni abban, hogy azt hol lehet beállítani hogy ha egy névjegyre rámegyek, akkor azonnali hívást kezdeményezzen.
Köszi
-
stefi68
addikt
Új magyarított verzió letölthető: v1.42
-
TRob1
veterán
New: V1.42 !
-
TRob1
veterán
New: V1.41 !
-
TRob1
veterán
New: V1.40 !
-
TRob1
veterán
Ismét köszi szépen az újat
-
TRob1
veterán
New: v1.32
-
SchiSa
tag
a névjegyeknél beállítom, hogy vezetéknév elöl, a tárcsázóban (és a go sms-ben is) továbbra is a keresztnév van elöl.
én rontok el valamit, vagy ez így "jó"? -
stefi68
addikt
válasz
customrobi #22 üzenetére
Javítva...., meg kicsit átszerkesztve, mert igaz hogy nincs ékezetes keresés a tárcsázónál, viszont van a "Névjegyek" fülnél!
-
customrobi
tag
Köszönjük!!!
De egy kis belekötünk az élő fába is alapon kekeckedés. A programban egyelőre nem találtam nyelvi hibát, viszont itt akad egy.
"Az ékezetes karakterek használata !!!!!egyenlőre!!!!! nem működik kereséskor,"
-
TRob1
veterán
Kösziiiii az újat
-
TRob1
veterán
Friss, 1.30-as verzió!
-
stefi68
addikt
Jól esik az elismerés, főleg tőled ux1
Szóval mint mondja Trob1, máshol és másoknak is már leírtam, hogy elküldtem a GO Launcher és 2x a Contact honosított nyelvi fájljait (és még más programokét is) is a készítőknek. Ugye látom is, hogy letöltötték, de nem történt semmi.
Na most ezek után meddig erőlködjek még ???
De egyébként ezt írták a PDA Fan Club-on is, amikor magyarítás ügyben kértem ott régebben tanácsot. Ők is készítettek honosításokat de azok sem kerültek bele hivatalosan a programokba.
-
ux1
addikt
Már csak azért is lenne jó hogy fevedd a kapcsolatot velük, mert a Go-k nagyszerű programok. Jó lenne benne hivatalosan a magyar, mivel van mikor 1 héten 2 új is van.
Így nehéz követned. Az XDA-n van fórumuk, ha más-nem oda írj. [link] Így legalább a hivatalod update-ben egyből benne lenne.
Kitűnő munkát végzel. Köszönjük.
-
TRob1
veterán
Új verzió: 1.22, sok javítás (10)
-
istnag
addikt
Szia,
Én is szeretném megköszönni a munkádat...
Esetleg,ha meglepnél egy how to -val azt is szívesen fogadnám,persze,ha van összeállításod,programokról leírással.... -
Rosep
senior tag
A GO SMS Pro-t nem fordítod le?
Vagy ha megmondod mit és hogyan kell én besegítek.
WD TV Live-ot is én fordítottam... -
morfondőr
addikt
"A tárcsázóban a számbillentyűket lenyomva, az azokon található betűk alapján megkísérli kitalálni, hogy mit keresünk és a találatokat a gépelés előrehaladtával szűkíti."
Ha ezt megoldanák úgy, hogy az ékezetes betűkre is keressen, akkor tökéletes lenne. Eddig csak ez tart vissza a használatától, de mindig kipróbálom, ha kijön egy új verzió. Addig marad ez: TouchPal Dialer (természetesen angolul is tud)
-
Jól néz ki, de nekem a gyári kezelőnél is vannak betűk, amire bökve rögtön odaugrik, ékezetes keresés is megy, és a tárcsázóban sms írás szerűen jönnek a találatok, ha elkezdek írni (például kettő darab kettes=b, stb.), ez nem Andorid sajátosság, az LG csinálhatta meg? A képek alapján annyit nem tud, hogy rácsba rendezve nem tudja megjeleníteni a kontaktokat...
Mindenesetre ez a GO család nagyon profi, szinte mindent lemásoltak, vagy úgymond "összeloptak", és ingyen adják...
-
aggleány
addikt
Köszönjük, köszönjük
Most aztán örülhetnek a Defy tulajok, lesz nekik is magyar nyelv
(Pl. én is)
Mikor lesz GO SMS?
Az nagyon jól passzolna a GO-családhoz
Csak reménykedem, de nagyon
-
aveos
tag
Nagyon sok ilyen emberre lenne szükség, nagyon díjazom és köszönöm a munkádat!
-
natec
tag
Stefi68 nagyon köszönöm a munkád!
-
werszomjas
addikt
Szuper, köszi a munkád
-
SchiSa_963
csendes tag
köszi az eddigi fordításokat, és ha a GO SMS PRO-t is megcsinálnád, teljes lenne a készletem...
-
RootRulez
félisten
köszi!
esetleg a K9 mailt nem gondolod magyarítani a közeljövőben?
-
dokee78
félisten
Köszönjük,de segíthetne gondolom valaki,mert nem kis feladat.
-
TRob1
veterán
Nagy köszönet a fordításért
-
szki
őstag
Köszi!! Én feltettem! Tetszik, és még tesztelem.
"A tárcsázóban a számbillentyűket lenyomva, az azokon található betűk alapján megkísérli kitalálni, hogy mit keresünk és a találatokat a gépelés előrehaladtával szűkíti."
Ez a RIM BB-ben is így volt, és nagyon bírtam, hogy egyszerűen, és gyorsan megtalálta a keresett nevet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest