- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Valaki mostanában próbálta a start szolgáltatást? Nálam https-nél vinnyog a böngésző, hogy "Az Ön kapcsolata nem privát".
-
ZoliBen
tag
Kösz a leírásért, tökéletesen működött!
-
dragon1993
addikt
Mindegyik képről kitakartad a domaint csak pont az elsőn maradt rajta.
Hamarosan én is nekiállok beállítani
KÉP -
code1005
senior tag
-
turbulencia8
őstag
Tök jó cikk, köszi!
-
ilyen_85
senior tag
köszönöm szépen, nagyon hasznos írás!
-
(jan)
őstag
Ők forgalmaznak rapid ssl-t, biztos tudnak segíteni.
-
scream
veterán
válasz
Speeedfire #11 üzenetére
Szerintem ingyenes, csak 1 évente meg kell újítani.
-
Speeedfire
félisten
Jól értem, hogy csak az első évben ingyenes ez a StartSSL?
-
mutyi
senior tag
-
mutyi
senior tag
Egy kérdésem lenne, hátha itt van közületek olyan,aki tud rá válaszolni.
A szerverünkre a Rapid SSL tanúsítványát szeretnénk megvenni, az a legolcsóbb, valami 29 dolcsi/év.
Két fajtát kínálnak a single domain és a wildcard.
A wildcard az baromi drága,de valami 30 domaint lehet vele regelni ha jól tudom.
A kérdésem az lenne, hogy ha a sima single domain-t veszem meg, akkor azt hogyan kell értelmezni?
Van egy xy.hu nevű domain címünk, ahol nekünk a tanúsítványra a webmail.xy.hu címen lenne szükségünk, de a levelező neve meg mail.xy.hu, amit be kell állítani pl. Thunderbird alatt,hogy hozzáférjen az IMAP-hez.Szóval ehhez elég a single domain?
-
lapa
veterán
alapos és hiánypótló, köszi.
-
Youri
veterán
hmm... akkor lehet, hogy valamit én rontok el, de míg a chrome mindig leokézza, a ff nem mindig, de sokszor bejelez
-
(jan)
őstag
-
Youri
veterán
jó dolog a StartSSL, csak a Firefox nem ismeri el
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Raspberry Pi
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest