Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Én dolgozok (is) a gépemmel (a játék most nyilván nem játszik, amiatt egyértelműen Win kell).
10 éve rendszeresen próbálgatok különböző Lunuxokat, hátha ki tudnám váltani a fizetős cuccaimat.
HÁT NEM.
Céges szoftverek / hardverek miatt Windows KELL, ráadásul MS Officeban két kattintással megcsinálom azt ami Oo-ban fél óra... És akkor még a dokumentumok kompatibilitásáról nem is szóltam.
Szóval, én megpróbáltam többször is, de az időm drága.
Inkább fizetek és HASZNÁLOM a gépemet, az alatt az idő alatt amíg a Linuxot buzerálnám, inkább pénzt keresek a gépemmel...(Ja, és 64 bites Kubuntun a Flash játékok sem mentek normálisan a fiamnak. Reklamált is érte)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest