- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
12.6V-hoz 13.5-14V minumum kell, kisebb feszültséggel nem fogja feltölteni teljesen az akkut. Az akkupack maximális feszültsége 12.6V ez 100%-os töltöttségi szintek felel meg. Ennek eléréségez magasabb töltőfeszültség kell, hogy 98-99%-on is még bele tudjom tölteni az akkuba.
Ez már kb. 1hónapja megcsináltam, használtam is. Az akkuk nem melegednek,a gép nem fullad le, igaz csak eddig fába fúrtam vele. Viszont a használt akkuk nagyon jók még, nem volt 100%os töltöttségen mikor megcsináltam. 1 lyukat furtam ki és tágítottam nagyobbra(sajnos pont akkora fúrószáram nem volt amekkora kellett volna), 3 egységre csökkent a töltöttség és tartja a szintet.
Nem rontottál el semmit, max nem tölti fel teljesen az akkutkat,de ha megemeled a töltőfeszt, arra a 13.5-14 vagy 15V-ra, akkor maxra tölti majd az akkut
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!