Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
twinfather81
tag
Megértem persze h előreutalást kérsz ilyen vonatkozásban, valóban sok az olyan ember aki imád alkudni, és ha éppen tetszik a felajánlott ár nekünk, akkor mégis hirtelen kihátrál ilyen-olyan mondvacsinált indokkal. Kevesen vállalják korrekten, hogy figyi több helyre licitálok, mégis a másikat választom.. Én a tranzakció előtt mindenképpen kérek telefonszámot, és felhívom mielőtt létrejön a Deal.
Bemutatkozom, elmondom mire jelentkeztem, alkalmas-e stb, szeretem letisztázni az infókat, és nyilván hallani akarom én is kivel állok szemben. Ha "Nóta tv" megy a háttérben, vagy bömböl a Kökény Attila, az már nem jó ómen.Persze nem megsértve ezzel senkit. Persze ha küld emailt pl, amiben látomhol dolgozik, mennyire megbízható, az mindenképpen bíztató egy előreutalásos történetben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mindenkinek az életében jelen vannak a változások... mérföldkövek, mély pontok és vannak emlékezetes vagy feledhetetlen...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest