- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerke
csendes tag
Most teszteltem a vizallosagot megtoroltem semmi baja viszont a hangszoro halk es recseg.. Elcseszodott?
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Vettem a telefonba egy 16gb-os SD kártyát , hogy a játékok azon legyenek. Na most ha play-ről letöltök egy játékot azt hogy tudom áttenni sd-re? ES File Explorer progit használok. - Moderálva! - APK fájlt ha futtatom gondolom alapból a belső memóriára rakja. Most akkor hogy csináljam hogy SD-n legyen minden?
[ Módosította: #40993792 ]
-
Jokerke
csendes tag
válasz
SzőkeKapitán #11713 üzenetére
Akkor hagyom most minden szamot nem fogok egyesevel beirkalni..
-
Jokerke
csendes tag
Udv! Na frissitenem a telot viszont van nekem olyan hogy egy jopar jatek az en z-men szaggat haverom z-jen pedig nem. Meg a kis 2d-s istunt 2 is szaggat. Ajanlottak a factory resetet. Most akkor ez mindent torol a telorol? Neveket kepeket jatekokat filmeket videokat?
-
Jokerke
csendes tag
Udv! Na frissitenem a telot viszont van nekem olyan hogy egy jopar jatek az en z-men szaggat haverom z-jen pedig nem. Meg a kis 2d-s istunt 2 is szaggat. Ajanlottak a factory resetet. Most akkor ez mindent torol a telorol? Neveket kepeket jatekokat filmeket videokat?
-
Jokerke
csendes tag
Udv! Az lenne a kerdesem hogy van mar uj frissites a telohoz?? Nekem 4.2.2 10.31.A.0.244 ennel van ujabb? Es az mit tud?
-
Jokerke
csendes tag
Udv! Az lenne a kerdesem hogy van mar uj frissites a telohoz?? Nekem 4.2.2 10.31.A.0.244 ennel van ujabb? Es az mit tud?
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. A telefonomon Android 4.2.2 verzió van 10.3.1.A.0.244 build számmal. Ismerősömnek is sony xperia Z van , csak régebbi androiddal és build számmal (pontosan nem tudom mennyi). A különbség az hogy nekem szaggat pár játék neki nem. Nekem szaggat a Real Racing eléggé , neki nem. Nekem még a kis 2D-s iStunt2 is szaggat.. Mitől van ez? Eléggé idegesítő hogy neki jó neki nem. A 4.2.2 régebbi build számával ugyanúgy szaggatott Rea Racing és iStunt2 is. Sőt az ilyen nagyobb játékok szaggatnak rajta. Valaki tudna segíteni mit csináljak? Köszi előre is.
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. A telefonomon Android 4.2.2 verzió van 10.3.1.A.0.244 build számmal. Ismerősömnek is sony xperia Z van , csak régebbi androiddal és build számmal (pontosan nem tudom mennyi). A különbség az hogy nekem szaggat pár játék neki nem. Nekem szaggat a Real Racing eléggé , neki nem. Nekem még a kis 2D-s iStunt2 is szaggat.. Mitől van ez? Eléggé idegesítő hogy neki jó neki nem. A 4.2.2 régebbi build számával ugyanúgy szaggatott Rea Racing és iStunt2 is. Sőt az ilyen nagyobb játékok szaggatnak rajta. Valaki tudna segíteni mit csináljak? Köszi előre is.
-
Jokerke
csendes tag
Na valaki nem tudja mi a gond?
-
Jokerke
csendes tag
Az mitől van hogy semmit nem állítgattam, fél órája jó volt de moat gyári fülesnél az egyik sokkal halkabb mint a másik. Ez mitől van??
-
Jokerke
csendes tag
Bocsi uj valasznak akart menni
-
Jokerke
csendes tag
Tudtok mondani jó kiegészítőket hozzá??? Mint pl a dokkolo
-
Jokerke
csendes tag
Hello. Holnap vennék dokkolót de ez hogy működik? Dokkolót is fel kell tölteni és úgy tölti majd a telót?? Vagy annak is muszáj bedugva lenni? Az rontja az akksit ha ki be veszem a telót? Pl 10 percig benne van, kiveszem 5 percre és megint visszateszem??
-
Jokerke
csendes tag
Valaki akkor meg tudná mondani hogy hogy tudom megnézni ..w.. milyen a telefonom?
-
Jokerke
csendes tag
Ez a karcállóság semmit nem ér, én a hátlapon már észrevettem karcokat , pedig nem is volt olyan helyen, max annyi hogy asztalon arréb csúsztattam de azért nem olyan erősen hogy megkarcolódjon a hátlap. Oké hogy pici karcok de hát akkor is. Azt hol tudom megnézni hogy ..w.. milyen a telefon?
-
Jokerke
csendes tag
Üdv! Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
1. Szeretnék a telefonhoz skint venni (http://kepkezelo.com/images/uequs8z5bs65qycap9lr.jpg) , ami a hátlapjára kerülne. Kérdés az lenne hogy ha jól tudom a hátlapon is fólia van mint az előlapon. Ha ráragasztom a skint és netán úgy döntenék hogy leveszem az a fóliát nem befolyásolja leszedés közben? És így skinesen is gond nélkül a dokkolóba tudom tenni?2. Lehet a zenehallgatásnál valamit állítgatni? Mert max hangerőn nagyon torz az egész, alig lehet a zenét kivenni belőle csak a szöveget lehet hallgatni.
3. Zenehallgatás közben van valami "biztonsági izé" (fej és füllhalgatón). Tudom hogy hülyén hangzik de csinál olyat a telefon hogy megy a zene pl max hangerőn, és megy a zene normálisan és mikor indulna a refrén mintha hirtelen lehalkulna (nem vészesen de hallhatóan , mert ott hangos rész van) aztán szépen lassan visszamegy hangosra. És ezt mindig eljátssza.
4. Kamerát alapot érdemes használni vagy valamilyen kamera programot? Legfrissebb android van fenn , kívül szépek a képek , viszont benn a szobában nagyon zajos , csúnya képeket csinál. Van rá megoldás?
5. Azt hol tudom megnézni hogy az én telefonom a fenti grafikonon ábrázolt típusok közül melyik?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Jokerke
csendes tag
Üdv! Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
1. Szeretnék a telefonhoz skint venni (http://kepkezelo.com/images/uequs8z5bs65qycap9lr.jpg) , ami a hátlapjára kerülne. Kérdés az lenne hogy ha jól tudom a hátlapon is fólia van mint az előlapon. Ha ráragasztom a skint és netán úgy döntenék hogy leveszem az a fóliát nem befolyásolja leszedés közben? És így skinesen is gond nélkül a dokkolóba tudom tenni?
2. Lehet a zenehallgatásnál valamit állítgatni? Mert max hangerőn nagyon torz az egész, alig lehet a zenét kivenni belőle csak a szöveget lehet hallgatni.
3. Zenehallgatás közben van valami "biztonsági izé" (fej és füllhalgatón). Tudom hogy hülyén hangzik de csinál olyat a telefon hogy megy a zene pl max hangerőn, és megy a zene normálisan és mikor indulna a refrén mintha hirtelen lehalkulna (nem vészesen de hallhatóan , mert ott hangos rész van) aztán szépen lassan visszamegy hangosra. És ezt mindig eljátssza.
4. Kamerát alapot érdemes használni vagy valamilyen kamera programot? Legfrissebb android van fenn , kívül szépek a képek , viszont benn a szobában nagyon zajos , csúnya képeket csinál. Van rá megoldás?
Előre is köszönöm a válaszokat a hosszú kérdésekre!
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Telefonomon 4.2.2-es android van , felajánlott egy frissítést : 10.31.A.0.244. Rádugtam gépre , SUS-al frissítettem , ugyanúgy maradt android 4.2.2 és megint felajánlotta a telefont a 10.31.A.0.244 frissítését. Most akkor nem frissítette? Fontos frissítés ez vagy lehet telón keresztül Update Centerrel frissíteni?
A másik meg az , hogy nektek is nagyon forrósodik játék közben? 5 perc játék után melegszik , 10 perc után már szó szerint éget az nfc matrica körüli ponton. 15 perc körül már a kijelző is melegedik. Ez normális? Csak játéknál van ez , ilyen apróbbnál mint pl a szókereső nagyon enyhe melegedést lehet tapasztalni vagy még azt se. Nincs esély a megsülésre igaz?
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Telefonomon 4.2.2-es android van , felajánlott egy frissítést : 10.31.A.0.244. Rádugtam gépre , SUS-al frissítettem , ugyanúgy maradt android 4.2.2 és megint felajánlotta a telefont a 10.31.A.0.244 frissítését. Most akkor nem frissítette? Fontos frissítés ez vagy lehet telón keresztül Update Centerrel frissíteni?
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Most frissítettem 4.2.2-re és valahol olvastam (talán itt) hogy a lenn levő gombokat a kijelzőn be lehet állítani áttetszőre. Ezt hol lehet megtenni?
-
Jokerke
csendes tag
Értem , köszi! Szóval akkor a VLC-t ha letöltöm akkor be tudom tenni feliratokat és akkor már avi is jó lesz. Köszi!
-
Jokerke
csendes tag
Lenne még egy pár kérdésem.
Filmet hogy lehet rátenni hogy működjön? Kétféle filmet tettem rá , az egyik mkv formátumú volt és kép volt , csak hang nem. A másik meg avi volt az meg el se indult. Konvertálni kell? De az úg ymilyen ha full hd filmet pl konvertálok akkor az már nem full hd..
A másik meg hogy meg lehet azt tenni hogy ha felteszek rá egy filmet és az angol nekem pedig kellene felirat hozzá , hogy feliratot is mutasson? Vagy ahhoz másik lejátszó kell?
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Egy hete van meg a telefon és csinálgatok rajta dolgokat , játékokat is töltöttem le rá. Mindegyiket a Play-ről. De az miért van , hogy a Real Racing 3 vagy az Iron Man 3 szaggat? Nem állandóan , de látható rajta hogy nem folyamatos. Még nem volt időm 4.2.2-re frissíteni , ha frissítek jónak kell lennie? Csak azért kérdem mert egy ilyen telefonon nem kéne szaggatnia , youtube-on is láttam hogy futtatják ezeket és nem szaggattak.
-
Jokerke
csendes tag
Na remélem azért merült le kb 20 perc alatt 88%ra 100-ról mert még 1x volt töltve , és nem állt be az akksi!
-
Jokerke
csendes tag
Na most jött meg a teló nagyon tetszik!
A STAMINA mód jó ha be van kapcsolva? Sokat kihúzza az aksi idejét? T-mobile-os , állapotjelzőt ha lehúzom , kiírja hogy Frissítés elérhető : 10.3.A.0.423 --> ez az új frissítés? Csak rábökök és már frissül is? Azt hogy lehet hogy áttetszőek legyenek a gombok?
A jobb felső sarokban jelez olyat és ha lehúzom az állapotjelzőt hogy Mobilhálózati adatok letiltva. Nincs még jelenleg mobilnetem , ezzel ne foglalkozzak akkor most igaz?
-
Jokerke
csendes tag
Na kedden érkezik!
Már alig várom, remélem nem csalódok benne!
-
Jokerke
csendes tag
Na megrendeltem a Z-t t-mobilenál Dominoban , remélem hogy SIM kártyát is fognak küldeni mert nem kérdezte meg hogy szeretnék-e igényelni.
-
Jokerke
csendes tag
Sziasztok! Most hogy neten dominoban elég olcsó a telefon 15-ig , holnap akarok rendelni belőle. Viszont én eddig vodás voltam. Most a neten majd ha megrendelem küldenek vele Sim kártyát is?
-
Jokerke
csendes tag
Most akarok Z-.t venni , az valós , hogy a T-mobilenál ilyen olcsó?
108 ezer forint? Lehet hogy egy kicsit off lesz de ha ez igaz akkor átmegyek vodafoneról t-mobilehoz. Mivel ez Domino csomagban van , tehát kártyás , simán tudok t-mobilos számot csinálni? Nem kell semmit befizetni hogy én új vagyok t-mobilenál stb?
-
Jokerke
csendes tag
Amúgy ezek a kis nyílászárók erősek? Nem szakadnak le könnyen?
Nekem nem volt még Androidos telóm , ez lesz az első és Vodánál 4.1-es Jelly Bean van rajta , ha én frissíteni akarom 4.2-re akkor majd a telefon azt felajánlja és megcsinálja? -
Jokerke
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1-2 hét múlva tervezem hogy veszek egy Xperia Z-t , és lenne pár kérdésem.
1. Ti ahogy használjátok és amit csináltok rajta , mennyit bír ki az akku?
2. A vízállóság garantált?
3. Ha veszek hozzá dokkolót abba filmet nézhetek?
4. Nem szokott akadni? Reccenés nélkül megy?
5. Full HD cuccok megakasztják?
6. A kijelző tényleg annyira ratyi amilyennek mondják?
7. Játékokat viszi akadásmentesen?Előre is köszönöm a kérdésekre a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest