Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltettem micro USB csatlakozót a Z-be. Na meg egy új hátlapot tervezek rá mert szegény szanaszét repedt. Hátlap előtt meg gondoltam egy aksi csere nem ártana mert egy nap kétszer tuti kell tölteni. A kérdésem az lenne hogy aksit honnan szabad rendelnem ami nem valami használt telefonból bontott kitudja mennyire használt aksi? Na és gyári hátlapot ragasztó csíkjával együtt? Aki tud tippet adni, annak megköszönném. E-bayről nem tudom mi az ami megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest