- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #21769 üzenetére
Nekem is ezt produkálja, de már nagyon régóta, de nagyon ritkán is és van, hogy hívás közben ismét elemelem a fejemtől és akkor bekapcsol a képernyő, de van, hogy nem.... nem lehet, hogy csak a kosz miatt van ez?
Letakarítom és kipróbálom úgy, bár takarítás nélkül random csinálta, de tényleg nagyon ritkán, talán hetente 1x 2x-er.
Megnéztem nekem nem cuppog, per pillanat sötét szoba sem áll rendelkezésre, hogy kipróbáljam, hogy szivárog-e a fény... Van még félév gari. -
Juckos1979
újonc
válasz
Williamgrant #21769 üzenetére
Hali!
Megnéztem és nem szűrődik ki semmiféle fény, illetve nem ad ki a bal felső sarok semmiféle nyekergő hangot. A diagnosztika fülben mind a fényérzékelő mind a kül közelség érzékelő megfelelően működik. Igaz a fül közelség érzékelő csak berreg, a kijelző nem lesz fekete. Ezt nem tudom hogy jó e így. Esetleg egy rednszervisszaállítás segítene a dolgon? Ez a probléma azóta áll fenn mióta az NFC probléma jelentkezett. Ott leszedtem a Telenor Wallet progit - ott az NFC hioba megszűnt. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BestBuy topik
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elden Ring
- Apple MacBook
- Horizon: Zero Dawn
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest