- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
Egy jó ideje nem jártam erre, de most lenne két kérdésem, meg a tapasztalataim is megosztanám.
Szóval anno Z1C gariztatása során lettem Z3C tulaj, örültem neki, vettem hozzá rögtön Nillkin tokot és Nillkin üveget, gondoltam így tökéletesen boldog leszek a telefonnal. Sajnos nem így lett, a Nillkin tok magától eltört a könnyített részeken, és mostanra már a sarka is le van emiatt törve. Az első Nillkin üveget valahogy megtörtem, ez nyilván az én hibám, a következő már törötten érkezett kínából, így mivel nem akartam még egyszer 3-4 hetet várni az ebayes vásárlásra, vettem itthon xprotector üveget, ami nem kerekített a széleken, és a hülye kivágásaival elég csúnyán néz ki.
Közben a telefonon magától elromlott a jack dugó, és egy teljesen fölösleges szoftverfrissítés óta nem megy se a közelségszenzor se a fényszenzor. Tehát igazából semmi nem működik a telefonon ami a bal felső sarkán van.Ráadásul az ajtajai újkora óta elég rosszul csukódnak, de az alsó a rosszabb és azt legalább takarja a tok.
Úgyhogy most megint beadom gariba, mind a négy felsorolt hibával, meg rendelek rá új tokot, új üveget, aztán ugyanabban reménykedek, mint mikor először megkaptam.
És a két kérdésem:
-Tudtok olyan ebayes vagy bármilyen hirdetést linkelni, ami vékony tok, jó marad tőle a telefon fogása, de nem teljesen kemény műanyag, mert az alá csúnyán bemegy a por. A Nillkin tok teljes csalódás, illetve van egy vastag szilikontokom, de azt nagyon rossz fogni, meg van egy vékony kemény tokom, ami átlátszó és mögötte csúnyán porosodik.
-6.0 mikorra várható már? telekomos vagyok..Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest