Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:03

LOGOUT.hu

Xperia U - A Kisherceg

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15701) air válasza Bogyi007 (#15700) üzenetére


air
nagyúr

Egyébként az Android a klasszikus értelemben vett "időosztásos" multitaszkingot nem is ismeri.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15702) freemanone válasza beefjeez (#15699) üzenetére


freemanone
őstag

Nem mintha egyedi hiba lenne.... P, U, SOLA, GO.... mindegyiken jelen van, sőt a samu novathorján az S advance-on is, de ebben a topikban ilyeneket nem lehet elmondani, mert ugye ez a telefon teljesen jól működik egyesek szerint... csak ugye azt nem szabad elfelejteni, hogy amiből sok van a használt piacon, az nem azért van, mert olyan hihetetlenül jó termék, hanem pont az ellenkezőjét jelenti. Ebből a telóból pedig iszonyatosan sok van eladó, ezért is van lent az ára a béka segge alatt.

(#15703) beefjeez válasza freemanone (#15702) üzenetére


beefjeez
senior tag

Én nem mondtam, hogy hazudtok stb, csak azt sem értem, hogy tudta a sony leszarni az egész szériát, javítások nélkül.
Sőt, az ics-el még tovább rontottak a helyzeten

(#15704) freemanone válasza beefjeez (#15703) üzenetére


freemanone
őstag

sajnos ez sem új keletű dolog náluk... :( nagyon megutáltam a sony telefonjait, pedig designban igazán egyediek és imádom ahogy kinéznek, de se support, se normális FW... innentől kezdve pedig a fene megette a külsőt, meg a HW-t.

(#15705) Mircinko válasza air (#15671) üzenetére


Mircinko
senior tag

Igen jól emlékészel! :D A v8.0 nem tekinthető teljesértékű rendszernek.
Egyébként örülök, hogy Neked megfelel. Már volt értelme foglalkozni vele :D.

..,jah és RESPECT, hogy még mindig aktív tag vagy ebben a topikban és fontos elemét képezed ennek a fórumnak! :)

Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)

(#15706) air válasza Mircinko (#15705) üzenetére


air
nagyúr

Köszi. :R
Sajnos lassan nem lesz kinek segíteni, és tanácsot adni, mert csak a készüléket fikázó, volt tulajok járnak vissza. Amit viszont nem értek, hiszen már rég túladtak ezen a használhatatlan sz@ron, de azért olvassák a fórumot, és haszontalan hsz-ekkel "rontják a levegőt". :W

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15707) Bogyi007 válasza air (#15706) üzenetére


Bogyi007
veterán

Nekem megvan. :DD és ráadásként gyárilag, sem custom rom és root sem volt rajta soha....

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#15708) Mircinko válasza air (#15706) üzenetére


Mircinko
senior tag

Nos, abban igazuk van, hogy lehetne jobb, gyorsabb, bugmentesebb..., DE nem így és ilyen formában kellenne kifejteni a véleményüket. Legalább OFF-ba tennék, hamár nem kapcsolódik a témához...
Az is szörnyű, hogy sokan kötelességüknek érzik visszatéríteni a kiváncsi usert ICS-ről GB-re. Sőt, néha meg sem adják nekik a kipróbálási kedvet és lehetőséget...

Nem azt mondom, hogy tökéletes telefon (nincs olyan..), és nyílván, ha olyan jó lenne én sem kezdtem volna el a romolgatást (...Xperia V-t nem is kéne, de már megszokásból csinálom :D), de ilyen ez a telefon na..! Alsó-közép kategóriában indult. Nem vártam tőle hiper-szuper sebességet. Nem is kaptam meg, de nem is csalódtam!.. :)
(..és nem is járok ide flamelni, és szidni a telefont, pedig nekem is volt hívás bugba részem :U )

BÉKE!

Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)

(#15709) mobilizmo válasza air (#15706) üzenetére


mobilizmo
addikt

Igazatok is van, meg nem is. Nekem is volt egy rövid időszak miután eladtam, hogy mérgelődtem egy kicsit. De már túl vagyok rajta. Viszont olvasgatni (főleg) még most is jövök. És igen, ha olvasok egy hsz-t, amiben egy tudatlan érdeklődő kérdez, segítek neki. Tudjátok, az okos ember más kárából tanul, na ehhez adnék nekik információt. Sokuk annyira tudatlan (én sem vagyok mobil szakértő), hogy még az sem tűnik fel nekik, hogy újonnan még most is 45 kHuf környékén kapható, de a használt piacon hemzsegnek a jó állapotú példányok 20 kHuf alatt (nekem karácsony előtt, óriási szerencsével sikerült 28 kHuf-ért megszabadulni tőle). És higgyétek el, örülök annak az 5 embernek is, aki tökéletesen meg van elégedve vele. Elismerem, hogy a Ti tudásotok ezen a területen magasan az enyém fölé nő, de nem hiszem, hogy ezzel a készülékkel kapcsolatban, igazatok van. És még valami. A Sony nagy múltú cég, sokat letett már az asztalra a szórakoztató elektronikai piacon, de az ilyen hozzáállásért, megérdemelnék, hogy elbukjanak. Van egy kedves ismerősöm aki akkoriban jött el tőlük amikor ledobták az Ericsson-t. Azt mondta nem vegyek Sony telefont, nem hittem neki, igaza lett.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#15710) air válasza mobilizmo (#15709) üzenetére


air
nagyúr

"nem hiszem, hogy ezzel a készülékkel kapcsolatban, igazatok van."

Ezt kifejtenéd bővebben? Miben nincs igazam, amikor azt mondom, hogy képes vagyok a készüléket rendeltetésszerűen használni?
Megfelelő ROM, normális alkalmazások, hozzáértő felhasználói magatartás. Ennyi kell, semmi más. Ha ebből valami hiányzik - a legtöbb embernél az utolsó, sok esetben az utolsó kettő, de van ahol mindhárom ;] - akkor jön az, hogy mindenért a készülék és a gyártó a hibás. Sajnos ez magyar mentalitás. Mindenért a másikat hibáztatni, másban keresni a hibát, a sajátjainkat pedig nem észrevenni.
Megkérek mindenkit, aki hasznos infóval nem tud szolgálni, az inkább legyen kedves tartózkodjon a megnyilvánulástól.
Szerintem már hallottunk minden rosszat, amit a készülékről, a Sonyról, az ICS-ről el lehet mondani. Amennyiben ilyen marad a hozzászólások színvonala, akkor nem látom értelmét, hogy a jövőben bármi pozitívat hozzá tudnék tenni a témához.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15711) mobilizmo válasza air (#15710) üzenetére


mobilizmo
addikt

Annak idején a rootolt stock ICS-t a Te iránymutatásod alapján teljesen kitakarítottam. Nem volt rajta FB, gyári sz@rok, semmi felesleges cucc. Gyakorlatilag butatelefonként próbáltam használni, de így is mindennapos volt a hívás bug, vagy a fél percig tartó tök sötét képernyő, amikor a telefon könyvet akartam előcsalogatni. Mircinkó 7.5 is volt rajta, ez aránylag normálisan működött, de 3 hónap után, elkezdte dobálni a com.android....szolgáltatás leállt, típusú üzeneteket, elhalálozott. Ha a hsz.-ből másképp jött volna le, akkor elnézést kérek. Természetesen nem a Te hozzáértésedet akartam kétségbe vonni, a készülék rendeltetés szerű használatával kapcsolatban. Biztos igazatok van, hogy ezek mind user error következtében vannak, de én nem tudom mit kellett volna másképp csinálni, a Sony nem adott a használati útmutatóban erre vonatkozóan tanácsot. Sőt, az gondolom, hogy egy normális telefonnak úgy kellene működnie, mint a mostani telefonomnak. Eszem ágában sincs rootolni, nem állítom, hogy tökéletesen hibátlanul működik, de a mindennapokban 100 %-an használható, rootolás, takarítás, főzött rom és egyéb szórakoztató nyalánkság nélkül. Lehet, hogy nektek fáj, de a magam fajta egységsugarú felhasználó az általános (több, mint 90%), aki megvesz egy terméket és egyszerűen használni szeretné mindenféle buhera nélkül, arra amire a gyártója szerint való. Emlékeim szerint, nem figyelmeztetett a Sony, hogy csak akkor vedd meg a készüléket, ha szereted a délutánjaidat a telefonod buzerálásalval tölteni. Miért fáj az, ha az egységsugarú potenciális felhasználó jelöltet, én hasonlóan egységsugarú felhasználó, figyelmeztetem a saját tapasztalataimra. Te és a másik 4 Felhasználó úgy is leírjátok majd, hogy megfelelően használva ez egy tökéletes telefon. Az érdeklődő meg ez alapján majd eldönti jó-e ez neki.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#15712) air válasza mobilizmo (#15711) üzenetére


air
nagyúr

Androidot root nélkül használni kb. olyan, mintha az autóval soha nem kapcsolnál feljebb első fokozatból. Root nélkül a készüléket csak arra és úgy használhatod, ahogy engedik. Roottal pedig úgy, ahogy akarod. Óriási különbség.
"Egységsugarú" felhasználóknak pedig még mindig ott a klasszikus, gombos, "buta" telefon, amit LG, Samsung és Nokia is gyárt még, vagy nagy képernyős, érintős telefonra igényt tartóknak a Windows Phone.
Androidhoz érteni is kell. Ez van. Aki ezt nem akarja tudomásul venni, annak soha nem lesz jó egy Androidos készülék sem.
Egyébként megkérdezhetem, hogy most milyen készüléket használsz?

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15713) Bogyi007 válasza air (#15710) üzenetére


Bogyi007
veterán

Ez mind szép és jó, de ne csak akkor lehessen valamelyest használható egy készülék ha az általad is említett kritériumokat alkalmazom rajta. Eddig minden korábbi telómat piszkáltam valamilyen szinten de végül hagytam gyári állapotban mert úgyis jól működött. Itt is a kezdetek szépen indultak szerintem még az ICS kezdete is jól alakult, de utánna nagyon csúnyán cserbenhagyta a Sony a telót s egyben a felhasználói bázist is. És én ezt fájdalom igazán, nekünk és jelentősrészt az U sikerének is köszönhető a Sony felemelkedése és mégis figyelmen kívül hagyott minket.

Én ugyanezt a rizikót és bosszankodást nem kérem újra. S mivel telefont legalább 2 évre veszek, így a mostani piacot elnézve nem a Sony lesz az a márka ahonnan választani fogok...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#15714) mobilizmo válasza air (#15712) üzenetére


mobilizmo
addikt

Most: Moto G. Tudom nem ugyanaz a kategória. Ez egyrészt igaz, ha a hardvert nézzük, de nem igaz ha az árat nézzük. Azonkívül én az átlag felhasználást nézem mindig, így bármilyen vas összehasonlítható. Szó sem volt arról soha a részemről, hogy ilyen-olyan játékok miért nem futnak teljes képernyőben, 60 fps-el.
"Androidot root nélkül használni kb. olyan, mintha az autóval soha nem kapcsolnál feljebb első fokozatból."
Én ezt is egy kicsit másképp fogalmaznám. iPhone, Blackberry felhasználó= jómódú jobbágy, Android (átlag) felhasználó=csóró szabad ember, Windows phone felhasználó=androidtól szabaduló, vagy újdonság kereső csórók, ők is. Egyébként ugyanakkor amikor magamnak a Moto G-t vettem, lányomnak egy HTC Windows Phone 8X-t. Androidot szeretett volna, de mindenáron HTC-t akart (ez valami sikk az osztályában, ahol van néhány jómódú család sarja is). Megmagyaráztam, hogy normális android HTC nagyon drága. Nem nagyon akarta, de amikor meglátta és elkezdte használni teljesen odalett, brutál jó telefon. Azóta rendszeresen az ő telefonjára csorgatják az osztálytársai a nyálukat.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#15715) air válasza Bogyi007 (#15713) üzenetére


air
nagyúr

Egy Samsung minden bizonnyal kihúzza 2 évig. ;] :P Egyébként Nexust leszámítva ez nem márkafüggő.

(#15714) mobilizmo
Az én lányom nagyon jól meglesz az "egyszer használatos" buta telefonnal is. Lesz@rom, hogy az osztálytársainak milyen telefonja van/lesz. Nem vagyok birka, hogy beálljak a sorba, és azon versenyezzek, hogy kinek a gyerekének van jobb telefonja az iskolában. :(((

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15716) mobilizmo válasza air (#15715) üzenetére


mobilizmo
addikt

Ez nem csak birkaság kérdése. Nem tudom, mennyi idős a tiéd, de egy bizonyos kor környékén elég nehéz megmagyarázni dolgokat (aug.-ban lesz 18). Ha visszaemlékszem, nekem is nagyon fontos volt ennyi idős koromban, hogy Levi's farmerem, meg pólóm legyen. Gyűjtöttem is rá, mert szüleim nem értettek velem egyet (mondjuk a pólókból most is van még kettő, cirka 30 évesek). Szóval ha megtehetem megveszem, emiatt ne legyen boldogtalan. Persze ezért el is várunk dolgokat. tavaly már megvolt neki az angol közép, idén meglesz a kínai közép és lehet az angol felső is. Az a fontos, hogy tanuljon, nem az hogy egy kicsit sznob, azt majd levetkőzi ő is.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#15717) cikasz


cikasz
őstag

Sziasztok.
Bár már kérdeztem , de most újraraktam a telefont és hol a bánatban lehet kikapcsolni , hogy pl a play keresésnél ne rezegjen a teló betűnyomáskor? (elfelejtettem)
köszi.

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#15718) Jimmy66 válasza cikasz (#15717) üzenetére


Jimmy66
senior tag

(#15719) cikasz válasza Jimmy66 (#15718) üzenetére


cikasz
őstag

:R :R :R :R :R

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#15720) smrJoe


smrJoe
tag

Srácok! Xperia U-ra megtaláltam a szerintem eddig legtökéletesebb ROM-ot! [link]
Villám gyors, eddig minden megy rajta ..2 napja tesztelem.. BL-re is felmegy..

[ Szerkesztve ]

(#15721) air válasza smrJoe (#15720) üzenetére


air
nagyúr

2 napos tapasztalat nem mérvadó. 2-3 hét után oszd meg a tapasztalataidat!
Úgy érted zárt BL-re is felmegy.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15722) smrJoe válasza air (#15721) üzenetére


smrJoe
tag

Eddig bármit próbáltam 2 nap alatt elvérzett (volt hogy 10 perc alatt).. Ez állja a sarat.. Igen Zárt BL -re is felmegy.

[ Szerkesztve ]

(#15723) ThePatriot


ThePatriot
csendes tag

Üdv!
Szeretném visszatenni a gyári GB romot, és a köv. kettőt nézegettem:
-6.0.B.3.164
-6.0.B.3.184__T-mobile Hungary

Melyiket érdemesebb? Tudom hogy nincs nagy különbség köztük, de a T Mobile Hungarysat feltehetem, Szlovákiában vásárolt telefonra? Független (azthiszem...internetes oldalról rendeltem)

Köszönöm. :P

És még mielőtt elfelejteném...ezt ugyanúgy csak flashtoollal tudom visszatenni ugye, nem kell hozzá semmilyen más művelet? (root, stb.)

(#15724) air válasza ThePatriot (#15723) üzenetére


air
nagyúr

Ha nincs szükséged a T saját brandes, meglehetősen silány, törölhetetlen alkalmazásaira, akkor inkább a simát tedd fel.
Flashtoollal mehet, semmi flikk-flakk nem kell.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15725) ThePatriot válasza air (#15724) üzenetére


ThePatriot
csendes tag

Köszi a gyors választ :)

(#15726) arpy17 válasza smrJoe (#15722) üzenetére


arpy17
tag

Milyen beállításokkal telepítetted? (aroma opciókra gondolok)
Tényleg írd meg 1hét/2hét/1hónap stb után, hogy nem-e lassul stb.
Illetve azt is, ha lecseréled a romot egy másikra... (egyrészt hogy ne várjuk a részeredményeket, másrészt hogyha mégsem olyan jó, akkor miért...)

SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701

(#15727) cikasz válasza smrJoe (#15720) üzenetére


cikasz
őstag

Ezt raktam fel én is tegnap!

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#15728) smrJoe válasza cikasz (#15727) üzenetére


smrJoe
tag

Én feltettem hozzá a KitKatCondensed_for_refreshedGB.zip -et is .. Ettől sokkal szebb lett a betűkészlet :)

(#15729) cikasz válasza smrJoe (#15728) üzenetére


cikasz
őstag

Én nem találok ilyet. És a nevéből adódóan ez nem GB-hez való?

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#15730) smrJoe válasza cikasz (#15729) üzenetére


smrJoe
tag

Ehhez a fankó kis GB ROM hoz van ez a KitKat betűkészlet eredetileg de de jó az általunk használt ROM-hoz is.. A második hozzászólásnál lehet letölteni!

(#15731) FoLey-v válasza smrJoe (#15720) üzenetére


FoLey-v
addikt

Holnap felrakom ezt a rom-ot,most szedegetem le a hozzá valókat,de az összefoglalóban a kernel root és a flashtool link nemjó. :(

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#15732) smrJoe válasza FoLey-v (#15731) üzenetére


smrJoe
tag

Csak cwm kell hozzá.... Rootol is a rom..

(#15733) FoLey-v válasza smrJoe (#15732) üzenetére


FoLey-v
addikt

Akkor 100-as gyári rom flashtool,utána cwm és végül a kívánt rom ennyi?

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#15734) air válasza FoLey-v (#15733) üzenetére


air
nagyúr

Majdnem.
100-as ROM után 10-es kernel, utána root, majd vissza a 100-as kernel, és azután CWM.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15735) FoLey-v válasza air (#15734) üzenetére


FoLey-v
addikt

Köszönöm! :R

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#15736) arti1121 válasza air (#15734) üzenetére


arti1121
senior tag

air neked fent van ez a rom?

Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2

(#15737) air válasza arti1121 (#15736) üzenetére


air
nagyúr

Nincs. Még mindig Mircinkó 7.5-öt használok.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15738) smrJoe válasza air (#15737) üzenetére


smrJoe
tag

A Mircinko 7.5 öt addig babráltam míg a walkman modbol nem lép ki wifi használat közben sem... van rá recowerym... :)

(#15739) pit stop válasza freemanone (#15704) üzenetére


pit stop
addikt

Én szeretem ;]
Bár az új android hibától besírok//kiakadok :U

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#15740) smrJoe válasza air (#15734) üzenetére


smrJoe
tag

100-as után miért cseréltek 10-es kernelre majd vissza? 100-as kernelt simán lehet rootolni és ugyan azzal a progival mehet a CWM

[ Szerkesztve ]

(#15741) air válasza smrJoe (#15740) üzenetére


air
nagyúr

Ebben biztos vagy? Próbáltad?

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15742) smrJoe válasza air (#15741) üzenetére


smrJoe
tag

Természetesen! Meg is vannak a progik.

(#15743) air válasza smrJoe (#15742) üzenetére


air
nagyúr

Akkor frissíteni kellene az összefoglalót!
Linkekkel, leírással, ha neked más van, mint ami az összefoglalóban szerepel.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15744) smrJoe válasza air (#15741) üzenetére


smrJoe
tag

Ide fel is töltöttem egy csomagolt zip ben..
Csupán a RunMe.bat filet kel el indítani majd a 0-ás lehetőséget választani és pik pak megvan..
A CMW-t az install.bat al teszi fel...
A linkekkel bajba leszek.. mert nem tudom honnan vadásztam őket össze..
:)

[ Szerkesztve ]

(#15745) air válasza smrJoe (#15744) üzenetére


air
nagyúr

És pontosan melyik 100-as ROM-ot rootoltad így?

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15746) smrJoe válasza air (#15745) üzenetére


smrJoe
tag

ST25i_6.1.1.B.1.100_Sony-t és a vodafonost is. Szerintem minden 100-ast rootol.. Az 54-es rom-al nem bír.. [link]

[ Szerkesztve ]

(#15747) air válasza smrJoe (#15744) üzenetére


air
nagyúr

Ezt a fájlt nem lehet letölteni. A free downloadra feldob egy ablakot, hogy G+, Twitter, FB vagy Instagram account kell hozzá.
Mi ez a hulladék? Miért nem olyan helyre teszed fel ahonnan le is lehet tölteni? :F

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15748) smrJoe válasza air (#15747) üzenetére


smrJoe
tag

Csak megnyomod az FB-t és kész.. más feltöltőt nem igen ismerek ezt használom jó ideje..

[ Szerkesztve ]

(#15749) air válasza smrJoe (#15748) üzenetére


air
nagyúr

Aha, persze. Meg akinek 2 anyukája volt. :W
Nem ismersz más fájlmegosztó oldalt? :Y
A Google-t sem ismered? ;]

(#15746) smrJoe
Tedd már meg, légy kedves, hogy belinkeled ebből az xda-s fórumból azt a hsz-t, amiben leírják, hogy ezt a ROM-ot lehet kernelcsere nélkül rootolni!
Köszi.

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#15750) Mircinko válasza air (#15749) üzenetére


Mircinko
senior tag

+1
Ez engem is érdekelne, mert akkor átírnám az oldalamon az útmutatót! :))

Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.