Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Akkor leírom.
JB 4.3-as root-olása:
Jelenlegi fw-ről mentést készíteni.(leírás Logout-omon)
1. JB 4.1.2 fw felrakása
2. root-olás (root-oló T.Ö -ben is)
3. Belső tárra másolni JB 4.3 fw zip
4. CWM felrakása (T.Ö.-ben is)
5. CWM-ben install JB 4.3 fw zip
6. JB 4.3 kernel flash-elés
7. kész(ha nincs listában a SuperSU, akkor telepítés Play áruházból)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
norbert1998
nagyúr
Hogy tudom megnézni, hogy mennyit ment a telefon az utolsó telepítés óta, nem számítva bele, hogy mikor lett kikapcsolva, mint ahogy a *#*#3646#*#* írja? Slimkaten service menü nincs, így az kilőve
-
tomp
félisten
Valaki találkozott már Walkman LED hibával?
Zene szól és kilépek. Villog tovább. Kijelzőt kikapcsolom->villog tovább.
Nekem tetszene egy "Fényeffektektus zene ritmusára a háttérben" opció. -
Kevin0320
újonc
Én is találkoztam ezzel a villogás bug-al.Zene közben kiléptem kijelző kikapcs és tovább villogott ritmusra, már kezdem örülni hogy megmarad de nem, csak 1X volt ilyen, azóta nem jött elő, pedig én is örülnék egy ilyen beállításnak hogy villogjon tovább képernyő kikapcsolásnál is.
-
-
Melafoto
senior tag
Megjelent a legújabb PureXPERIence ROM 3.4.5
A rom többet foglal már, mint eddig.
- Filmek alkalmazás frissítve
- Google hibák javítva
- Új Cyber-shot kamera
- Google play frissítve
- Youtube frissítve
- Jobb ram és teljesítmény
- Jobb kezelhetőség
- Jobb hangzás
- Működik a nem fogadott hívásoknál az egyéb szín, mert vki már jelezte, hogy neki nem megy
- Új telefon és telefonkönyv alkalmazás a képek full háttér beállításához
- Full kit kat hangzás és egy két trükk
- Xposed+Greenify is frissítve
- Új dual recoveryMEGA: PureXPERIence_SIRIUS_3.4.5.zip
FileFactory: PureXPERIence_SIRIUS_3.4.5.zip
12.1.A.1.201_kernel_Only: MEGA FileFctory
Kérdéseket, fejlesztés ötleteket, észrevételeket itt tehetitek meg.KÖSZÖNET ÉRTE Jancsessz-nak !!!!!!
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Simba86
senior tag
sziasztok!
van egy kingston class4-es 8 gigás memóriakártyám, ami az előző telefonommal (galaxy s advance) tökéletesen működik, de ha belerakom az sp-be, akkor fc-zik a system ui... vki tapasztalt már hasonlót? már leformáztam, de ugyanezt csinálja....
köszönöm a válaszokat!
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
válasz darvinya #30870 üzenetére
windows alatt fat32-re.
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
az a gáz, hogy twrp alatt felismeri, csak működő rendszer alatt hülyül meg
(lejárt a szerkesztési idő)
-
Simba86
senior tag
de az a baj, hogy nem tudom felismertetni cwm-ben sem, és így formázni sem tudom :S
vagy esetleg formázzam le a samuban?
-
laceeeboy
tag
Valakinek olyan problémája van/volt, hogy lezárt képernyővel a zsebemben is elindul a kamera. A feloldó mintánál ugye van az a gyors kamera bigyusz, és mindig bekapcsolódik. Kb. 50 fekete kép van már a galériában
Ki lehet azt venni valahogy? -
Simba86
senior tag
válasz darvinya #30874 üzenetére
Köszönöm szépen!
A samuban leformáztam és valóban voltak maradékok, amiket a windows se tüntetett el, de így már működik!
Még egyszer köszönöm a segítséget darvinya!
-
kocsisdavid5
aktív tag
Az xperia sp olyan mint az SP, szar
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz kocsisdavid5 #30880 üzenetére
Kifejtenéd bővebben, hogy minek alapján jutottál eme magvas, mélyenszántó gondolatra?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
norbert1998
nagyúr
Úgy örülök ennek a mélyen megalapazott, teljesen reális hozzászólásnak! Elképzelni sem tudom, hogy mennyi munka lehet emögött a kijelentés mögött, amit bizonyára teljesen alátámszthatónak és bebizonyítottnak talált, uram! Kétség sem fér hozzá, hogy ez általánosan jellemző az összes XPERIA SP-re, és igaza van, uram, egy darab szar. Csak az a baj, hogy hibádzik az alany a kijelentésben. Mindenesetre köszönöm, hogy megosztotta velünk eme csodás felfedezést.
laicbacsi: megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Köszönjük. Már megérte ma felkelned. De hogy még ebbe a pár szavas mondatban is tudnak egyesek durva nyelvtani hibát ejteni.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
norbert1998
nagyúr
air, te mostanában nagyon rá vagy pörögve erre a nyelvtani dologra de igazad van. az egy dolog, hogy egy fórum nem éppen egy hivatalos levél, de azért valamennyire lehetne figyelni ezekre a dolgokra. jó, a nagybetűket nem szeretem beírni, sokáig tart , de legalább tagolom a mondatomat, nem úgy mint pár napja az az illető, aki azt mondta, hogy ezentúl tagolni fog, a tagolt mondatai olyan tagoltak voltak, mint a nyersen, a gyártósorról lejött vezetékek
-
oliwire
őstag
válasz TommyRC #30879 üzenetére
Milyen mobilhálózat van neked beállítva? Próbáld ki éjszakára csak GSM-ben használni.
kocsisdavid5, nem tudom mennyit kellett gondolkoznod, míg ezt a mélyreható magvas gondolatot megfogalmaztad, és leírtad ide nekünk, de azt kell mondjam, nem tudunk vele érdemben kezdeni semmit. Ugyanígy van ez most veled is, ha ez valami segítsetek, elakadtam a telefonom használatában segítségkiáltás akar lenni, akkor fejtsd ki bővebben.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz norbert1998 #30884 üzenetére
Nem csak mostanában. Mindig. Ez engem nagyon zavar.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
se87tet
tag
Sziasztok!
Ma újra kellett tennem nulláról a telefont, mert kicsit bekrepált a recovery és új romot akartam feltennni.
Ha már így esett, gondoltam írok egy olyan leírást, amiben végigkövetem azt amit csinálok és felteszem a blogomba.szóval, ha szeretnél custom romot feltenni, de nem tudod hogy kell hozzákezdeni, ajánlom figyelmedbe ezt a leírást.
http://logout.hu/bejegyzes/se87tet/purexperience_sirius_custom_rom_felrakasa_barmilye.html
[ Szerkesztve ]
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
huan
őstag
Sziasztok
Leírná valaki sorban melyik milyen rom, vagy kernel? (4.1.2, 4.3...stb)
A kernel verzióját hogyan tudom ellenőrizni?C5303_T-mobile_HU_12.0.A.2.254_Sony.ftf
C5303_12.0.A.1.257_T-mobile HU.ftf
C5303_12.0.A.2.254_Telenor HU.ftf
C530X_12.0.A.2.254_KernelOnly.ftf
C530X_12.0.A.1.257_KernelOnly.ftf
XperiaSP_C530X_12.0.A.1.257_KernelOnly.ftf -
Micsurin
nagyúr
nyomd el magad , vegyél egy szappan tartót és bazd oda a csap mellé , az nem lesz szar....... csak haszontalan alátét.... Csak nem egy tesztben olvastad a hasonlítást ? Google helyesírás ellenőrző vagyon-e ?
Még én is használom a szar helyesírásommal....The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ferelson
tag
Nagyon díjazom az ilyen komoly, alapos tesztelés után írt konstruktív hozzászólást. Ásd el magad.
Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
norbert1998
nagyúr
Hát, csak mostanábnan tűnt fel a dolog, pedig mióta megvettem a készüléket, azaz február vége óta itt vagyok ebben a topicban is.
Amint látható, szegény illető elfelejtette mit akart mondani, vagy csak szimplán nincs már elég bátorság benne, hogy írjon, mert azt azért nehezen hiszem el, hogy ezt ideírja, aztán csak úgy lelép, mindenféle megnézem, hogy mivan nélkül. Bár ki tudja, azért remélem kifejti bővebben a felfedezése életútját, hogy okulhasson belőle a nép.
mostmár csak bagyuszt várom, hogy írjon hozzzá valamit, így hatodikként, néha olyan jól tud fogalmazni (lásd e-penis)
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz norbert1998 #30892 üzenetére
Jobban jár ha nem nem tér vissza , meg tippelem egy férges csutka fan , szappan tartó kedvelő esetleg egy EGYETLEN ELENYÉSZŐ gyári hibást kifogó emberke volt... vagy csak szimplán user error miatt húzta le....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Picirigó
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Tavaly augusztus óta van meg a telo, mióta megjelent azóta a 4.3 van rajta... Ma olyat csinált hogy töltés közbe kikapcsolt... Soha semmi ilyet még nem tett. Nagyon régóta olvasgatom a fórumot és nagyon sok embernek tudtatok tanácsot adni... Nem szoktam be írni mert semmi bajom a teloval, szuper kis telefon ez bárki bármit mond. Hetek óta semmit nem rajtam fel rá. Remélem valami kis egyszeri hiba ez. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest